Kelis kartus sumažinus kainą, Matthew Perry galiausiai pavyko už 21,6 mln. dolerių (maždaug 18,15 mln. eurų) parduoti prabangų butą.

Šis butas, pramintas „apartamentais danguje“, buvo pats brangiausias buto pasiūlymas Pietų Kalifornijoje per pastaruosius šešerius metus, rašo „Los Angeles Times“.

Šis išskirtinis būstas užima visą gyvenamojo komplekso „Century Towers“ 40-ąjį aukštą. Butas gali pasigirti keturiais miegamaisiais, šešiais su puse vonios kambario ir, žinoma, neprilygstamais miesto vaizdais.

Kiekvienas busto centimetras – nuo svetainės iki vonios kambario – vertas susižavėjimo.

Didelės būsto dalies grindys klotos medžiu, išskyrus vonios kambarius, kuriuose puikuojasi marmuras ir plytelės.

Įspūdingoje virtuvėje įrengtos dvi salos, čia gausu vietos daiktams laikyti, be to, ši namų vieta pasižymi atpalaiduojančia atmosfera.

Na, o kai prabangiuose namuose įrengtas mažutis kino teatras, kituose kino teatruose nė nesinorės lankytis.

Būste taip pat įrengtos keturios terasos, iš kurių atsiveria įspūdingi Los Andželo ir apylinkių vaizdai – nuo miesto centro panoramos iki pat Ramiojo vandenyno, rašo dailymail.co.uk.

Pagal specialų užsakymą įrengtoje gyvenamojoje erdvėje taip pat yra didžiulė svetainė, atskiros svetainės zonos, židinys, dvigubos vonios, drabužinė ir biliardo zona.

Įžymybių gyvenimui pritaikytas „Century Towers“ pastatas buvo pastatytas 2010-aisiais. Jis pasižymi patogumų gausa, įskaitant visą parą teikiamą pagalbą ir aukščiausio lygmens saugumą.

Be to, pastate įrengtas milžiniškas baseinas, moderni sporto salė, kino teatras, privati vyno saugykla ir daugybė kitų patogumų.

Bute mažiausiai iš dviejų miegamųjų atsiveria 360 laipsnių vaizdas į angelų miestą, o virtuvėje yra erdvi baro zona, kurioje telpa mažiausiai penki asmenys.

Dėl didelės svetainės erdvės butas tampa tikra pramogų zona (tiksliau, taps po pandemijos).

Įspūdingos terasos neleidžia abejoti, kad šis būstas išties priklausė serialo „Draugai“ („Friends“) žvaigždei.

M. Perry būstą įsigijo 2017-aisiais už 20 mln. dolerių (16,8 mln. eurų). Norėdamas jį parduoti, aktorius ne kartą mažino kainą.

Pradinė parduodamo buto kaina 2019-aisiais buvo 35 mln. dolerių. Ji vėliau sumažėjo iki 27 mln., po to – iki 23 mln., o galiausiai – iki 21,6 mln. dolerių.

Nepaisant padarytos įspūdingos nuolaidos, Matthew nerimauti dėl finansų nereikia.

Jis neseniai pasirodė itin lauktame serialo „Draugai“ sugrįžime, kurį parodė „HBO Max“. Kaip pranešama, šis pasirodymas kiekvienam iš šešių numylėtų aktorių leido užsidirbti maždaug 2,5 mln. dolerių (2,1 mln. eurų).

Tiesa, Matthew yra ir vėl vienišas – jo sužadėtuvės su vadybininke ir prodiusere Molly Hurwitz buvo nutrauktos.

M. Perry su Molly susitikinėjo nuo 2018-ųjų, o praėjusiais metais aktorius pareiškė, kad ji yra „nuostabiausia moteris planetoje“.

Praėjusį lapkritį M. Perry džiaugsmingai paskelbė apie savo sužadėtuves.

„Nutariau susižadėti. Laimei, susitikinėjau su šuo metu nuostabiausia moterimi planetoje“, – tuomet sakė M. Perry.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)