Įkyrus M. Tysono gerbėjas savo kailiu pajuto, ką gali padaryti legendinis boksininkas, jei šis bus suerzintas.

Buvęs čempionas (55 m.) ruošėsi skristi iš San Francisko į Floridą, kai už jo sėdintis vyras, atrodo, nesiliovė prie jo priekabiavęs. Nepageidaujamo dėmesio sulaukusiam M. Tysonui galiausiai trūko kantrybė ir jis ėmė mušti jauną vyrą.

Legendinis boksininkas buvo nufilmuotas, kaip jis kelis kartus kumščiais mušė keleivį, palikdamas jo veide kraujo ir sumušimų žymes.

Užpulto vyro draugas TMZ pasakojo, kad M. Tysonas iš pradžių demonstravo kantrybę su įkyriu gerbėju, tačiau netrukus žvaigždė privertė jį „nurimti“.

Liudininkas sakė, kad po incidento M. Tysonas išlipo iš lėktuvo vos po kelių sekundžių.

TMZ teigia, kad kumščiais sužalotam vyrui buvo suteikta medicininė pagalba, o po to jis kreipėsi į policiją, nors kol kas nėra jokių žinių apie M. Tysonui pateiktus kaltinimus.

Iš profesionalaus bokso M. Tysonas pasitraukė 2005 m. Pastaruoju metu jis gerbėjus džiugina kurdamas savo vardo tinklalaidę.

Vaizdo įrašu iš lėktuvo dalijamasi skirtinguose socialinių tinklų kanaluose, vien tviteryje bent kelios šio video iškarpos peržiūrėtos po milijonus kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)