Teisėsaugininkai įtaria, kad iš Brazilijos kilusi 34 m. boksininkė mirtinai sumušė 61 m. amžiaus sutuoktinį, informuoja toofab.com.

Spalį auką Thomasą (dėl Šveicarijos privatumą saugančio įstatymo jo pavardė neskelbiama) rado poros bute Interlakene, Šveicarijoje.

Kaip rašoma policijos ataskaitoje, jis mirė nuo „smūgio buku daiktu“.

Policija apieškojo poros namus, V. Obenauf priklausantį sporto klubą ir sulaikė boksininkę.

V. Obenauf ištekėjo už turtingo restorano savininko šių metų sausį. Po jo mirties restoranas „Des Aples“ Interlakene buvo uždarytas.

Sportininkė atstovavo Brazilijos gimnastų komandai olimpinėse žaidynėse, vėliau tapo boksininke.

Pernai lapkritį ji baigė boksininkės karjerą. V. Obenauf buvo du kartus tapusi Pasaulio bokso čempione – lengvasvorių ir puslengvio svorio kategorijose. Ji buvo pralaimėjusi Terri Harper, Chantelle Cameron ir Bokso federacijos jaunių lengvasvorių čempionei Maivai Hamadouche.

Kaip rašė šveicarų laikraštis „Blick“, 2016 m. spalį V. Obenauf buvo sulaikyta dėl vyriškio sumušimo viename Londone klube, kuriame ji šventė 30-ą gimtadienį. Teigiama, kad vyras prie jos priekabiavo. Tame pačiame straipsnyje cituojamas buvęs jos vaikinas sunkumų kilnotojas, teigęs, kad per ginčus jį yra kelis kartus jam trenkusi taip, kad pasirodė kraujas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)