Gerbėjai užtvindė komentarų skiltį komplimentais, o vos po keleto valandų nuo paskelbimo nuotrauka turėjo daugiau nei 11 mln. paspaudimų „Patinka“. Dabar šis skaičius viršijo 20 mln.

Sekmadienį B. Eilish instagrame parodė naują nuotrauką, kurioje pozavo labiau atsipalaidavusi, o jos šviesūs plaukai buvo surišti į ne itin tvarkingą kuodą. Po nuotrauka atlikėja paliko tik tą akimirką jos nuotaiką geriausiai apibūdinusį jausmaženklį.

Turint omenyje ankstesnę merginos sėkmę, nieko nuostabaus, kad naujosios plaukų spalvos kadras pagerino keletą socialinių tinklų rekordų.

Pirmoji nuotrauka, kurioje ji tapo blondine, yra trečia daugiausia paspaudimų „Patinka“ gavusi fotografija instagramo istorijoje ir daugiausia paspaudimų „Patinka“ sulaukusi moters nuotrauka – B. Eilish aplenkė Kylie Jenner naujagimės Stormi nuotrauką, surinkusią 18 mln. paspaudimų „Patinka“.

Naują dainininkės plaukų spalvą pristatanti fotografija pagal patiktukų skaičių atsilieka tik nuo XXXTentation paskutinės prieš mirtį parašytos žinutės (23 mln. paspaudimų „Patinka“) ir instagramo sensacija tapusios kiaušinio nuotraukos (54 mln. paspaudimų „Patinka“).

Be to, B. Eilish nuotrauka instagrame gavo milijoną paspaudimų „Patinka“ vos per šešias minutes ir pagerino Selenai Gomez priklausiusį rekordą, kai ji paskelbė keletą kadrų 2018- aisiais savo 26-ojo gimtadienio proga.

Tiesa, gerbėjai tvirtina, kad naujausia B. Eilish žinutė surinko daugiau nei milijoną patiktukų per mažiau nei šešias minutes, vadinasi, buvo pasiektas dar vienas rekordas. Nors oficialiai patvirtinti šios informacijos kol kas nepavyko, septynias „Grammy“ statulėles savo kolekcijoje turinti dainininkė atkreipė dėmesį į gerbėjų teorijas ir ne kartą pasidalijo gerbėjo įrašu tviteryje, kuriame teigiama, kad mergina pagerino eilinį rekordą.

Be to, praėjusią savaitę B. Eilish šokiravo internetą paskelbusi vaizdo įrašą „TikTok“ platformoje, kuriame atskleidė, kad juodos ir ryškiai žalios spalvų plaukai galimai tebuvo perukas.

Gruodžio mėnesį ji įspėjo gerbėjus, kad artėja pokyčiai.

„Pakeisiu plaukų spalvą, kai pasirodys dokumentinis filmas apie mane... Tai bus vienos eros pabaiga, – savo instagramo istorijų skiltyje teigė garsenybė. – Ir prasidės nauja era.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)