Prestižinių „British Fashion Awards“ apdovanojimų svečiai – supermodeliai, mados ikonos ir kiti stiliui bei madai neabejingi asmenys. Visi jie stengėsi kuo ryškiau sužibėti ant raudonojo kilimo, tačiau Dailymail.co.uk atrinko penkias viešnias, labiausiai prašovusias pro šalį.

Išskirtinių bruožų modelis Adwoa Abodahant raudonojo kilimo žengė ryškiai salotine pūsta suknele. Drąsus pasirinkimas nebuvo įvertintas, priešingai – sulaukė pašaipios kritikos ne tik dėl ryškios spalvos, bet ir dėl esą pernelyg kontrastingai panaudotų skirtingų medžiagų: lengvučio tiulio ir „sunkių“ atlasinių kaspinų.

Adwoa Abodahant

Dainininkė Pixie Lott pasirinko princesišką įvaizdį. Vis dėlto švelniai žydros spalvos kūno linijas išryškinanti suknelė nesulaukė milžiniškos kritikos, tačiau aksesuarai... „Dole & Gabbana“ karūna ir metalinė rankinė visą įvaizdį priartino prie kičo bedugnės.

Pixie Lott

Britų garsenybė Tamara Beckwith, anot Dailymail.so.uk stilistų, pasirinko per daug aksesuarų. Metalinėmis detalėmis išpuošta delninukė, daugybe juostelių papuošti bateliai, juodas kailinis bolero ir, lyg viso to dar būtų maža, įsisegė milžiniškus žėrinčius auskarus.

Tamara Beckwith

Ir nors aktorė Salma Hayek seksualiausių moterų rinkimuose niekuomet neatsidurtų sąrašo pabaigoje, šįkart jai labai nepasisekė. Gėlėtą suknelę pasirinkusi egzotiškoji aktorė sulaukė kritikos dėl pernelyg paprasto ir „kaimietiško“ įvaidžio.

Salma Hayek

Daugybės fotografų ir žiniasklaidos dėmesio dėl itin seksualaus įvaizdžio sulaukusi Nicole Scherzinger taip pat nepraslydo pro stilistų akis. Visą pasaulį sužavėjusiam apdarui stilistai tarė griežtą „ne“, nes jis „pernelyg apnuogino modelio kūną ir nepaliko vietos fantazijai“.

Nicole Scherzinger

Tuo tarpu už puikius apdarų pasirinkimus liaupsių sulaukė Lily Donaldson, Laura Haddock, Karlie Kloss, Molie King ir kitos.

Visi „British Fashion Awards“ apdovanojimų svečiai – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją