„Ji yra savotiška amerikiečių svajonių mergina“, – sakė dizaineris Karlas Lagerfeldas apie prancūzų mados namų naująjį veidą.

Blondinė gražuolė, praėjusią liepą daug laiko praleidusi Paryžiuje, kur susipažino su mados pasaulio aristokratais, naujajai produktų linijai buvo paties dizainerio fotografuojama „Chanel Rue Cambon“ būstinėje.

Aktorei būti nufotografuotai istoriniame name, kur kažkada Gabrielle „Coco“ Chanel demonstravo savo kolekcijas, buvo didis įvykis.

„Išsipildžiusi svajonė būtų pernelyg švelnūs žodžiai. Galiu sakyti, kad jaučiuosi kaip laimingiausia iš visų merginų“, – sakė ji.

B. Lively, kurios reklamos pasirodys balandžio mėnesio mados žurnaluose, prisijungė prie elitinio „Chanel“ namams pozavusių žvaigždžių būrio. Jam priklauso aktorė Diane Kruger, bei atlikėjos Lily Allen ir Vanessa Paradis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją