Šiuo pasiūlymu galbūt susiviliosiantiems gerbėjams Blac Chyna nurodė palikti savo telefono numerį pastaboms skirtoje skiltyje, rašoma portale „People“.

Kiek laiko truktų toks „FaceTime“ pokalbis ir kada jis įvyktų, įžymybė nepatikslino.

„Galite sulaukti mano asmeninio skambučio per „FaceTime“!“ – džiugiai kreipėsi jį į gerbėjus.

Už pinigus Blac Chyna žada ne tik pasikalbėti su gerbėjais per „FaceTime“, bet ir tapti jų paskyrų sekėja. Norint sulaukti šio maloningo žvaigždės gesto, reikėtų sumokėti 250 dolerių (230 eurų).

„Norintieji, kad [Blac Chyna] taptų jų „Instagram“ paskyrų sekėja, turi palikti savo naudotojo vartą adreso eilutėje. Pranešimo, kad ji stebi jūsų paskyrą, sulauksite po 24–48 valandų“, – nurodoma instrukcijose.

Tiems, kurie negali iš karto sumokti visos prašomos sumos, leidžiama mokėti dalimis, naudojantis „QuadPay“.

„FaceTime“ skambučio norintys sulaukti Blac Chynos gerbėjai mokėti gali keturis kartus pervesdami po 237 dolerius (218 eurų), o tie, kuriems svarbu, kad įžymybė taptų jų paskyros sekėja, mokėti turi po 62,5 dolerio (57 eurus) taip pat keturis kartus.

Atsakydamas į portalo „People“ prašymą pakomentuoti „Lashed Cosmetics“ pasiūlymą dėl „FaceTime“ skambučio ir paskyros sekimo, Blac Chynos advokatas nurodė, kad realybės šou žvaigždė stengiasi „tiesiogiai susisiekti su savo gerbėjais ir bando daryti tai kūrybiškai: siaučiant COVID-19 pandemijai ji išmoningai naudojasi „FaceTime“ ir „Instagram“ teikiamomis galimybėmis. Blac Chyna, kaip tikra verslininkė, sugeba prisitaikyti prie nūdienos realijų, be to, stengiasi praskaidrinti ir paįvairinti karantino apribotą žmonių gyvenimą.“

„Karantino sąlygotą Blac Chynos kūrybiškumą lėmė ir ekonominės priežastys, – pridūrė žvaigždės advokatas. – Nepaisant begalės melagingų žiniasklaidos pranešimų, Blac Chyna negauna paramos nei iš Robo Kardashiano, nei iš Tygos dviem nuostabioms atžaloms – dukrai Dream Kardashian ir sūnui Kingui Cairo Stevensonui – išlaikyti.“

„Tarsi to būtų maža, R. Kardashianas ir jo šeima melagingai apkaltino Blac Chyną netinkamai vykdant motinos pareigas ir bando išsireikalauti dukters globos teisių, – toliau rašo advokatas. – Blac Chyna ir toliau kovos, kad šitie melagingi kaltinimai būtų paneigti ir ji galėtų niekieno netrukdoma auginti dukterį, ypač po to, kai, būdama savo tėvo namuose, Dream patyrė sunkių nudegimų.“

„Kad ir kaip būtų, kova su neteisėtais bandymais prisiteisti globą atsieina nepigiai, o, kitaip nei viena, esą, vien savo pačios pastangomis milijardiere tapusi R. Kardashiano šeimos narė, Blac Chyna tikrai yra vieniša motina, todėl privalo ieškoti originalių būdų, kaip susisiekti su gerbėjais siaučiant šiai precedento neturinčiai pandemijai. Blac Chyna mielai susisieks su savo fanais per „FaceTime“ ir taps paskyrų sekėja tiems, kurie pareikš norą papasakoti jai, kaip gyvena.“

Vis dėlto neilgai trukus socialiniame tinkle „Twitter“ buvo galima susipažinti su kelių Blac Chynos gerbėjų nuomone, iš kurios darosi aišku, kad toks žvaigždės pasiūlymas, kai kuriuos žmones piktina.

„Blac Chyna reikalauja 950 dolerių už pokalbį per „FaceTime“. Jei sumokėsite tą sumą, vaidinasi, jums pasimaišė protas“, – parašė vienas internautas.

Žinoma, atsirado ir Blac Chynos ginti stojusių gerbėjų.

„Nesuprantu, kodėl visi kritikuoja Blac Chyną už tai, kad ji reikalauja mokesčio už pokalbius per „FaceTime“ ir už sutikimą tapti paskyros sekėja. Ji naudojasi garsiu savo vardu, kad užsidirbtų“, – parašė viena šios įžymybės gerbėja.

Čia aprašomiems veiksmams Blac Chyna ryžosi po to, kai buvęs jos partneris R. Kardashianas pareiškė, kad ji grasino jam ginklu ir taip privertė sunerimti dėl savo gyvybės.

Remiantis įrašais teismo dokumentuose, R. Kardashianas tvirtina, kad 2016 m. gruodžio 14 d. Blac Chyna ne kartą buvo nukreipusi į jį ginklą, be to, tos pačios dienos vakare mėgino pasmaugti jį laidu nuo „iPhone“ telefono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)