Asmeninė tragedija smarkiai paveikė N. Uvarovą. Pastojusi antrą kartą, ji bijojo, kad ir šio mažylio neišnešios, skelbia starhit.ru.

„Mano smegenys atsisakė suvokti, kad vėl esu nėščia. Buvo baisu, nes tarp pirmojo ir antrojo gimdymo patyriau persileidimą. Labai bijojau... Kūdikis? Viešpatie, ačiū! Iki paskutinės akimirkos apsimetinėjau, kad nesilaukiu. Pati stebiuosi, kaip viską ištvėriau“, – prisipažino 41-erių metų amžiaus garsenybė.

„Nėštumai buvo tokie skirtingi. Vyras padėjo, bet koją kišo mano baimės. Galėjau valandų valandas žiūrėti į savo pilvą ir slapčia tikėtis, jog nieko blogo nenutiks. Kad neišsikraustyčiau iš proto, turėjau apsimesti, jog nesu nėščia“, – „YouTube“ kanalui „Skaži Gordijevai“ duoto interviu metu sakė aktorė.

N. Uvarova neturi patarimų moterims, taip pat išgyvenusioms kūdikio netektį, ji tik yra įsitikinusi, jog jokiu būdu negalima sielotis ir nuleisti rankų.

„Kas benutiktų, visada reikia judėti pirmyn, ieškoti atspirties taško. Tiesa, kiekvienam iš mūsų jis yra skirtingas ir pačiose netikėčiausiose vietose: darbe, artimame žmoguje, savyje. Kartais naudinga sustoti ir įsiklausyti į save, į pasaulį... Viskas keičiasi, pamatai save kitomis spalvomis... Rengiuosi tamsiais drabužiais. Kol kas tokia mano valia“, – reziumavo N. Uvarova.

Užminė mįslę apie braškančią santuoką

Neseniai aktorė užsiminė apie nesantaiką su vyru Aleksandru Grišinu. Garsiosios moters teigimu, ji seniai nebesiklauso sutuoktinio – esą jis jai nėra autoritetas. Gerbėjai mano, kad N. Uvarovos santuoka braška.

Regis, N. Uvarova nusivylė savo vyru, su kuriuo augina du vaikus: 10-ies metų amžiaus dukrą Iją ir ketverių metukų amžiaus sūnelį Ignacą. Moteris užsiminė, kad jos jausmai A. Grišinui atšalo, praneša starhit.ru.

„Laikas bėga. Iš pradžių daugelio dalykų nepastebi, užmerki akis, bet galiausiai pradedi kreipti dėmesį! Mūsų profesija ambicinga. Labai sunku išsaugoti save, būti nepriklausomam nuo žmogaus, kuriuo pasitiki metų metus, nuomonės. Ir kai tas žmogus ją išsako, tu vargsti, kankiniesi, bet paskui supranti, kad jo nuomonė jau nieko nereiškia, nes jis tau seniai nebe autoritetas, seniai meluoja pats sau! Nelengva, sutinku...“, – apie gyvenimą su vyru pasakojo aktorė.

Visgi apie skyrybas N. Uvarova nekalba. Dabar ji visą dėmesį sutelkė į vaikų auginimą. Be to, daug laiko reikalauja ir labdaringa veikla – moteris įgyvendina savo projektą „Naivu? Labai“.

Regis, asmeninį gyvenimą aktorė nustūmė į antrą planą. Paklausta, ar yra įsimylėjusi, žvaigždė atsakė: „Dabar esu ramybėje, tyloje. Stebiu, analizuoju, o paskui pažiūrėsim.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)