58-erių metų amžiaus filantropė paatviravo apie skyrybas su 66-erių metų amžiaus „Microsoft“ įkūrėju, davusi interviu žurnalui „Fortune“ praėjus daugiau nei metams nuo tada, kai skyrybų procesas buvo užbaigtas (2021 m. rugpjūtį).

Pora padavė skyrybų prašymą 2021 m. gegužės mėnesį po 27-erių bendro gyvenimo metų, informuoja people.com.

„Turėjau priežasčių, dėl kurių tiesiog negalėjau likti toje santuokoje, – interviu metu sakė M. F. Gates. – Galbūt nuskambės keistai, bet būtent COVID-19 man suteikė privatumo padaryti tai, ką reikėjo.“

„Tai neįtikėtinai skaudus procesas, bet jį ištverti padėjo privatumas“, – pridūrė moteris.

M. F. Gates ir B. Gatesas susilaukė trijų vaikų: Jennifer (dabar jai 25-eri), Rory (23-ejų metų amžiaus) ir Phoebe (19-os metų amžiaus).
Skyrybų metu vaikai buvo vienas iš M. F. Gates prioritetų: „Žinoma, labiausiai stengiausi apsaugoti savo atžalas.“

Kovo mėnesį M. F. Gates papasakojo „CBS Mornings“ vedėjai Gayle King, kad su buvusiu vyru išsaugojo „draugiškus“ santykius ir profesinius ryšius. 2000-aisiais, šeštaisiais santuokos metais, jiedu įsteigė fondą „The Gates Foundation“.

„Be jokios abejonės, linkiu jam visa ko geriausio ir tikrai nenoriu pakenkti, – laidos metu patikino M. F. Gates. – Manau, kad mūsų darbo santykiai yra produktyvūs, ir tikiuosi, jog jie tęsis.“

Tą patį mėnesį M. F. Gates atskleidė „USA Today“, kad ta diena, kai nusprendė nutraukti santuoką, buvo „prasčiausia jos gyvenime“.

„Niekada nemaniau, kad man taip nutiks, – prisipažino ji. – Vestuvių dieną tikrai negalvojau apie skyrybas. Visgi supratau, jog reikia tai padaryti savo labui. Tai buvo labai, labai liūdna diena.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją