26-erių metų amžiaus J. Gates pranešė, kad savaitgalį jai gimė mergaitė, tačiau jos vardo kol kas neatskleidė. J. Gates yra ištekėjusi už olimpinio konkūrininko Nayelio Nassaro, informuoja dailymail.co.uk.

B. Gateso turtas vertinamas daugiau nei 100 mlrd. eurų. „Microsoft“ įkūrėjas ne kartą sakė nerimaujantis, kad „turtai“ gali „iškreipti“ jo vaikų pasaulio suvokimą ir elgesį, ir netgi pažadėjo turimus pinigus skirti „vargšams“, o ne savo vaikams.

Augindami savo atžalas, B. Gatesas ir jo buvusi žmona M. Gates (pora išsiskyrė 2021 m. gegužės mėnesį po 27-erius metus trukusios santuokos) iš visų jėgų stengėsi, kad jųdviejų trys vaikai – Jennifer, Rory ir Phoebe – turėtų normalią vaikystę. Dėl šios priežasties daugelis žmonių svarsto, ar J. Gates savo dukrelę irgi auklės taip pat.

67-erių metų amžiaus B. Gatesas ir 58-erių metų amžiaus M. Gates liepdavo savo vaikams atlikti namų ruošos darbus ir juos paskirstydavo kaip įmanoma sąžiningiau. B. Gatesas atskleidė, kad neleisdavo savo vaikams pernelyg ilgai spoksoti į televizoriaus ar kito el. prietaiso ekraną, o mobiliuosius telefonus jiems nupirko tik kai jie sulaukė 14-os.

Buvę sutuoktiniai gal ir stengėsi vaikus auginti kaip galima kukliau, bet jų finansinė padėtis tikrai nebuvo prasta: vaikai užaugo 124 mln. eurų vertės name, stovinčiame Medinoje, Vašingtono valstijoje, kuriame yra septyni vonios kambariai, 24 tualetai ir šešios virtuvės, taip pat dirbtinis paplūdimys, kino teatras, sporto salė ir gimnastikos tramplinų kambarys.

Ir nors B. Gatesas yra sakęs, kad nori, jog vaikai „rastų savo gyvenimo kelią“, ir kad jie nepaveldės jo milijardų, turtingi tėvai, be jokios abejonės, yra nemažas pranašumas.

Medicinos mokslus kremtančiai vyriausiajai dukrai B. Gatesas padovanojo ne vieną, bet du prabangius namus, įskaitant 15 mln. eurų vertės žirgų ūkį šiaurinėje Niujorko valstijos dalyje ir 48 mln. eurų kainavusius apartamentus Manhatane. Be to, praėjusiais metais ji atšventė vestuves, kurios truko kelias dienas ir atsiėjo beveik 2 mln. eurų.

J. Gates susilaukus pirmojo vaikelio, dailymail.co.uk pasidomėjo jos prabangiu gyvenimu, nors B. Gatesas nuolatos tvirtina, kad jo vaikai patys turi rasti savo gyvenimo kelią.

J. Gates gimė Vašingtono valstijoje esančiame Belvju mieste 1996 m. balandžio 26 d. – praėjus metams po „Microsoft“ įsteigimo. Ji yra vyriausia iš trijų B. ir M. Gatesų vaikų. J. Gates yra trejais metais vyresnė už savo brolį Rory ir šešeriais metais vyresnė už seserį Phoebe.

M. Gates apie vaikų atliekamą namų ruošą užsiminė savo 2019 m. knygoje „The Moment of Lift: How Empowering Women Changes the World“ ir paaiškino, kad vaikų pagalba jai buvo svarbi, nes tradiciškai namų tvarkymas ir maisto gaminimas yra laikomi moteriškais darbais.

Portalui „Business Insider“ ji atskleidė, kaip 2019-aisiais nusprendė, kad atėjo metas pasiskirstyti namų ruošos darbus.

„Vieną vakarą pastebėjau, kad vis dar darbuojuosi virtuvėje, gal 10–15 minučių ilgiau už kitus šeimos narius. Kartais mano frustracija ar pyktis tiesiog prasiveržia. Taigi, vieną dieną po pietų mano šeimos nariai, kaip paprastai, pakilo nuo stalo ir pradėjo skirstytis. Aš uždėjau rankas ant klubų ir pareiškiau: „Niekas neišeis iš virtuvės tol, kol neišeisiu aš.“ Norėjau, kad mūsų vaikai žinotų, ką reiškia būtų suaugusiuoju ir turėti įsipareigojimų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją