Reikšminga sukaktimi garsūs amerikiečių politikai pasidžiaugė ir socialiniuose tinkluose, rašoma portale „People“.

„Spalio 11-oji prieš 45 metus buvo nuostabi. Tokia ji yra ir dabar. Žmona buvo puiki ir tada, ir dabar. Su sukaktimi, Hillary. Myliu tave“, – savo „Twitter“ paskyroje parašė 74-erių B. Clintonas. Įrašą jis papildė jaukia poros fotografija.

Buvusi demokratų kandidatė į JAV prezidento postą H. Clinton, savo ruožtu, internete pasidalijo įspūdinga nuotrauka, kurioje įamžinta džiugi akimirka iš 1975 metais įvykusių vestuvių.

Nuotrauka papildyta įrašu: „Keturiasdešimt penkeri metai. Anaiptol ne blankus įvykis. Lig šiolei esi geriausias mano draugas. Myliu tave, Billai.“

Kiek anksčiau šiais metais H. Clinton pirmą kartą atvyko į pokalbių laidą „Watch What Happens Live“ ir atvirai papasakojo apie vyro suteiktą palaikymą po 2016 metais pralaimėtų rinkimų dabartiniam JAV prezidentui Donaldui Trumpui.

„Jis ypač romantiškas ir jautrus. Kartais, kai grįžtu namo, jis įteikia gėlių, nes žino, kad ta diena man buvo iš sunkesnių. Jis labai supratingas“, – kovo mėnesį 72-ejų H. Clinton kalbėjo laidos vedėjui Andy Cohenui.

Buvusi pirmoji šalies ponia pridūrė, kad sutuoktinis puikiai žinojo, kaip paguosti po prezidento rinkimų kampanijos.

„Begalę kartų jaučiausi tokia sugniuždyta, kad tiesiog atsiguldavau ir gulėdavau. Jis priguldavo šalia ir paprasčiausiai laikydavo man už rankos. Jis buvo nuostabus“, – sakė H. Clinton.

2017 metų rugsėjį, kai po lemtingų rinkimu buvo praėję 10 mėnesių, H. Clinton leidiniui „People“ prisipažino, kad jaučiasi gerokai išlaisvėjusi, kad vyras jai padėjo susigrąžinti pasitikėjimą savimi.

„Billas yra mano gyvenimo partneris, – tada sakė ji. – Pastaraisiais metais per ilgus pasivaikščiojimus pro namus vedančiais keliais mes esame aptarę begalę dalykų, kuriuos būčiau norėjusi padaryti per rinkimus. Jis visko išklausydavo. Mus sieja ir daugybė tylos akimirkų.“

„Per laiką, leidžiamą paprasčiausiai būnant drauge, jaučiuosi vis labiau dėkinga savo vyrui – puikiam bičiuliui ir džiaugsmingomis, ir liūdnomis akimirkomis“, – užtikrintai pridūrė H. Clinton.

Clintonų santuoka ištvėrė ne vieną išbandymą, tarp kurių ir sekso skandalas, kuomet B. Clintonas buvo neištikimas žmonai su Baltųjų rūmų stažuotoja Monica Lewinsky.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)