Princų Harry ir Williamo mama, gavusi skyrybų dokumentus, apsipylė ašaromis. Pora santuokoje buvo išgyvenusi 15 metų. Oficialiai skyrybos įvyko 1996 metais. Diana paskambino holistinės gyvensenos praktikui Nishui Joshi ir jam išsikalbėjo apie asmenines problemas.

Štai ką „The Daily Mail“ apie tą princesei Dianai itin sunkų laikotarpį sakė N. Joshi: „Prisimenu, kaip iš princo Charleso ji gavo skyrybų dokumentus. Paskambino man verkdama. Aš ją bandžiau raminti, kad viskas bus gerai. Po kelių akimirkų ji suėmė save į rankas ir pasakė: „Na, 21 mln. svarų buvusiai auklei nėra jau taip ir blogai“. Pamaniau, kad jos ironija labai laiku ir vietoje“.

Princesė Diana ir princas Charlesas

Dianos astrologė Debbie Frank neseniai pasidalino nuomone, jog princesė Diana niekada taip ir nesusitaikė su skyrybomis.

D. Frank teigimu, Diana Charlesą mylėjo „iki paskutinės akimirkos“ ir buvo pasiryžusi bet kurią akimirką „pabandyti atgaivinti santuoką“.

„Manau, kad ji iki pat mirties labai mylėjo Charlesą. Nesakau, kad jo ilgėjosi. Nesiilgėjo. Manau, kad jai pavyko sėkmingai atsiriboti. Bet žaizda niekada taip ir neužgijo. Kaip kad motinos atveju. Tiesą sakant, greičiausiai tai buvo daugiau susiję su jos motina, o ne su Charlesu. Pajutusi, kad Charlesas ją apleido, paliko likimo valiai, ji vėl pasijuto kaip penkerių metų mergaitė“, – „The Daily Mail“ pasakojo astrologė.

Diana daugiau šeimos taip ir nesukūrė. Princas Charlesas, praėjus aštuoneriems metams po buvusios žmonos mirties, 2005 metais vedė Kornvalio kunigaikštienę Camillą.

Princesė Diana ir princas Charlesas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)