Visai neseniai viena jos bičiulė per interviu PEOPLE prabilo apie menkai kam pažįstamą Kate Middleton asmenybės pusę. Žurnalistams moteris atskleidė, kad realiame gyvenime Kate praktiškai nesiskiria nuo kitų vaikus auginančių moterų.

„Namuose Kate labai apsipalaidavusi. Jų rezidencija – tikras šeimos lizdelis, kur aplinkui viską aukštyn kojomis verčia laimingi vaikai. Ten vietos pompastikai paprasčiausiai nėra. Kai matau Kate ne prie kamerų, ji labai savimi pasitikinti ir gana griežta mama. Jeigu vaikai pradeda rodyti kaprizus, ji iš karto juos pastato į vietą“, – pasakoja Kate bičiulė.

Ji taip pat sakė, kad kasdieniniame gyvenime Kembridžo kunigaikštienė beveik nesidažo ir renkasi ne elegantiškus ansamblius, o paprastus ir, svarbiausia, patogius drabužius. Būtent taip atrodydama jį dažnai veža vaikus į mokyklą.

„Ji labai retai paprastą dieną demonstruoja savo garbanas, dažniausiai paprasčiausiai susiriša plaukus į uodegą. Mokyklos stovėjimo aikštelėje ji dažnai pasirodo vilkėdama sportinį kostiumą ar neįpareigojančią suknelę, avi sportinius batelius. Nuo jos veido niekada nedingsta šypsena, jokio makiažo. Jeigu kartais vėluoja, visada atsiprašo mokytojų. Ji tiesiog gyvena paprastą trijų atžalų mamos gyvenimą“, – atvirauja draugė.

Kitas anonimu panoręs išlikti asmuo per interviu PEOPLE atskleidė, kad Kate ir Williamas dažnai savaitgalius su vaikais leidžia savo užmiesčio rezidencijoje Norfolke. Tokiomis dienomis Kate dažnai pusdieniui vaikus veža į dienos centrą, kur jie, pavyzdžiui, lanko keramikos būrelį. Kartais, kaip teigia artimas šaltinis, Kembridžo kunigaikščiai vakarą leidžia vietos alinėje, kur tiesiog atsipalaiduoja ir bendrauja su žmonėmis: „Kartą girdėjau juos kalbantis apie gyvenimą ir vaikus, jie kaip paprasti tėvai. Tiesiog neįtikėtina, kokia normali ir paprasta ši pora, jų tiesiog neįmanoma nemylėti“.

Kitas šaltinis teigia, kad Kate Middleton tvarkytis su namais ir vaikais padeda komanda pagalbininkų. Tarp jų – auklė Maria Teresa Turrion Borrallo, kuri šeimoje atsidūrė, kai vyriausiajam sūnui princui George‘ui tebuvo aštuoni mėnesiai, ir, žinoma, asmeninė kunigaikštienės stilistė ir asmeninė asistentė Natasha Archer: „Jeigu atidžiau pasižiūrėtumėte į Kate supančius žmones, pamatytumėte, kad tai labai puikiai susidirbusi komanda. Jeigu ne Maria, Natasha ir kiti, ji tiesiog prapultų. Jie puikiai atlieka savo pareigas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)