„Net jos gimtadienis atrodo tarsi pasirodymas“, – po įrašu socialiniame tinkle „Instagram“ rašė žinoma amerikiečių reperė B. Simone.

Linkėdami ilgiausių metų jai pritarė ir kiti Beyonce gerbėjai. Visi mylimai dainininkei linkėjo ilgiausių ir gražiausių metų bei gyrė už viso gyvenimo pasiekimus. Žinoma, po įrašų ir koncertų šios garsenybės tikrai lauks ir netikėtas vakarėlis.

Ir nors pirmieji sveikinimai ją pasiekė dar festivalio "Made in America" užkulisiuose, karaliene B vadinama žvaigždė garsėja ir trankiais vakarėliais. Kaip jau yra žinoma, šventė nusikels į rugsėjo 5-ąją, kai garsenybių pora grįš iš festivalio.

Kaip ir kasmet jos gimtadienio nepraleis ir geriausiomis draugėmis tapusios „Destiny's Child" narės Kelly Rowland ir Michelle Williams.


Primename, kad Beyonce išpopuliarėjo 1990-ųjų pabaigoje kaip RnB grupės „Destiny's Child", vienos iš populiariausių visų laikų merginų muzikos grupių, lyderė.
Nuotraukų galerijoje galite pamatyti jos karjeros akimirkas nuo legendine tapusios grupės laikų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)