https://people.com/babies/beyonce-post-baby-body-mommy-pouch-vogue-september-cover/

„Šiandien mano rankos, pečiai, krūtys ir šlaunys kiek pilnesnės. Po gimdymo nukarusio pilvo neskubu atsikratyti, nes tai tikra, ir man tai labai patinka“, – teigia Beyonce ir pareiškia dvynių gimdymo dieną svėrusi beveik šimtą kilogramų.

„Kai tik būsiu pasiruošusi tobulam pilvui, liesiu prakaitą ir savo tikslą pasieksiu. Kol kas man patinka taip, kaip yra“, – atvirauja Beyonce.

Dainininkė sako, kad po antro gimdymo su savo kūnu elgiasi visai kitaip nei po pirmojo, kai susilaukė pirmagimės Blue Ivy.

„Kai pagimdžiau pirmąjį vaiką, aklai tikėjau tuo, kaip visuomenė įsivaizduoja mano kūną. Labai save spaudžiau kuo skubiau atsikratyti papildomų kilogramų. Užsibrėžiau tikslą tai padaryti per tris mėnesius ir netgi susiorganizavau nedideles gastroles, kad turėčiau papildomos motyvacijos. Kai dabar apie tai galvoju, suprantu, kokia tai buvo beprotybė. Kai 2012 metais koncertavau su „Revel“ programa, dar maitinau krūtimi. Susilaukusi dvynių, elgiausi visiškai kitaip“, – per interviu pasakoja Beyonce.

Be to, anot dainininkės, antrasis nėštumas baigėsi cezario pjūviu, tad viskas buvo visai kitaip – patirtys, jausmai, potyriai, tačiau svarbiausia, ką ji suprato, buvo natūralus suvokimas viską priimti ramiai.

„Man reikėjo laiko pagyti, atsigauti. Tuo sunkiu metu stengiausi save labai mylėti, rūpintis ir priimti save tokią, kokia esu. Priėmiau savo kūną tokį, koks jis tada norėjo būti. Praėjus pusmečiui, pradėjau intensyviai ruoštis pasirodymui Koučelos festivalyje. Laikinai tapau vegane, atsisakiau kavos, alkoholio ir vaisinių gėrimų“, – teigia Beyonce.

Tai visai nereiškia, kad Beyoce buvo sau per griežta ir siekė neįgyvendinamų tikslų. „Buvau sau labai kantri ir tikrai mylėjau kiekvieną savo papildomą kilogramą. Taip pat jautėsi ir mano vyras bei vaikai“, – teigia dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)