Džiugią žinią atlikėja paskelbė savo „Instagram“ paskyroje. „Norime pasidalinti savo meile ir džiaugsmu. Esame palaiminti dvigubai, – milijonams gerbėjų rašė Beyonce. – Esame neįtikėtinai dėkingi, kad mūsų šeima paaugs dar dvejais asmenimis. Dėkojame už jūsų gerumą.“
Su vyru Jay-Z Beyonce augina dukrą, kurios susilaukė 2012-ųjų sausį. Tuomet moteris savo naujienos apie šeimos pagausėjimą taip pat už pinigus neatskleidė jokiam leidiniui. Tąkart suapvalėjusį pilvuką ji pademonstravo daugiatūkstantinei miniai koncerto metu. Šįkart naujieną pranešė socialiniame tinkle „Instagram“, pasidalydama suapvalėjusio pilvuko nuotrauka.
Tiesa, dukrelės pirmosios nuotraukos taip pat nepavyko nusipirkti jokiam leidiniui. Pirmą kartą mažylės nuotrauką tėvai paviešino specialiame dukros Blue Ivy internetiniame puslapyje.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)