Rugsėjo dešimtosios vakarą Beyonce nustebino daugiatūkstantinę minią užtraukdama savo hitą „Single Ladies (Put A Ring On It)“ (liet. – „Vienišos merginos (Užmauk jai žiedą)“). Šios dainos ji paprastai neatlieka šio pasaulinio turo metu.

Sudainavusi kelias dainos eilutes Beyonce stabtelėjo ir paklausė, ar yra norinčių užlipti ant scenos. Šiek tiek pavaikščiojusi po sceną ir paklausinėjusi, ar tas laimingasis, norintis pasirodyti scenoje, yra kažkur apačioje, ar viršuje, ji sustabdė muziką. Tą akimirką į sceną užlipo J. Silveris, kuris, kaip ir jo mylimoji, yra vienas iš Beyonce šokėjų.

Vyrukas, priėjęs prie savo merginos, atskleidė, kad šį žingsnį norėjo žengti būtent Saint Luise, nes tai – jo gimtasis miestas. Išliaupsinęs savo mylimąją Johnas pagaliau priklaupė ant vieno kelio ir, pasipiršęs Ashley, išgirdo lemtingąjį „taip“.

Piršlybų akimirkos – vaizdo įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)