Kokią gi dovaną popscenos diva įteikė savo vyrui Tėvo dienos proga 2012-aisiais, kaip tik po judviejų dukrelės Blue Ivy gimimo? Nagi tiesiog lėktuvą, kurio vertė – 40 mln. dolerių (36 mln. eurų). Argi ne įdomu, kaip šis lėktuvas atrodo iš vidaus?

Privačiame Beyonce ir Jay Z lėktuve – visiškai įrengta virtuvė ir netgi du vonios kambariai, rašo „The Sun“.

Akivaizdu, kad tąkart Tėvo dienos proga „Crazy in Love“ atlikėjos pademonstruotas užmojis pranoko jos dosnumą 2010-aisiais, kai 41-ų metų sukaktį švenčiantis Jay Z galėjo pasidžiaugti žmonos padovanotu „Bugatti Veyron“.

Ant lėktuvo korpuso stilingu šriftu išvedžiota „S. Carter“. Reikalas tas, kad Shawnas Carteris yra tikrieji legendinio reperio ir garsaus verslininko vardas ir pavardė.

Paties lėktuvo markė – „Bombardier Challenger 850“. Tai yra didžiausias iš vidutinių gabaritų kategorijai priskiriamų verslo klasės lėktuvų, pagamintas orlaivių ir erdvėlaivių statybos įmonėje.

Lėktuvo ilgis – 26,5 metro, o jo sparnai siekia 21 metrą.

Lėktuvo viduje ypač erdvu – vietos tikrai užtenka ir žvaigždžių šeimynai, ir aptarnaujančiam personalui. Iš viso orlaiviu gali skristi 16 keleivių, o vietos miegoti pakanka septyniems.

Viskas, be abejo, dvelkia prabanga, be to, interjeras kuo puikiausiai pritaikytas tiek šeimos pramogoms ir laisvalaikio užsiėmimams, tiek verslo reikalams.

Centrinėje salono erdvėje sumontuotas keturiems asmenims skirtas stalas, plati sofa ir patogios sėdynės keleiviams.

Viskas nudažyta ramiomis, neutraliomis spalvomis. Sėdynės aptrauktos rusva oda, papildytos aukso spalvos detalėmis.

Grindys išklotos tamsiai ruda kilimine danga su baltais kvadratėliais.

Lėktuve įrengta verslo susitikimams tinkama erdvė, taigi, skrisdamos iš vienos vietos į kitą muzikos pasaulio žvaigždės gali be vargo sutvarkyti vieną kitą reikalą.

Numatyta ir vieta šeimos pramogoms: tai patalpa su didžiuliu televizoriumi.

Atėjus miego metui, ponas ir ponia Carteriai gali įsitaisyti ypač patogiose lovose.

Tie, kas keliauja Beyonce ir Jay Z priklausančiu lėktuvu, gali į valias mėgautis puikiais patiekalais, nes čia įrengta virtuvė ir dirba personalas, pasiruošęs pagaminti, ko tik širdis geidžia.

Aišku, yra ir baras, todėl stiklas konjako arba taurė šampano – taip pat ne problema.

Lėktuve įrengti du vonios kambariai su dušo kabinomis ir kosmetiniais staliukais.

Dėl įrengtų patogumų ir vyraujančio dekoro nuo įprasto komercinio lainerio Beyonce ir Jay Z lėktuvas skiriasi kaip diena ir naktis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją