Atrodo, kad poros pirmagimė Blue Ivy poros gyvenimo knygoje atvertė naują puslapį. Svetainėje „Tumblr“ Beyonce noriai pasidalino itin asmeniškomis nuotraukomis.

Vienoje iš daugybės nuotraukų Beyonce iš buteliuko maitina savo mažylę. Kitose dainininkė leidžia laiką su mylimu vyru ar draugių būryje pozuoja prie privataus lėktuvo.

Nuotraukos paskelbtos kaip tik tuo metu, kai bus pradedamas kurti dokumentinis filmas apie dainininkės karjerą ir asmeninį gyvenimą. Tai labai rimtas žingsnis privatumą itin saugančiai trisdešimtmetei žvaigždei.

Nuotraukoje, kur Beyonce iš buteliuko maitina sausį pasaulį išvydusią Blue Ivy, mergaitė fotografui atsukusi nugarą. Ji vilki marškinėlius su užrašu „Watch The Thorne“, reklamuojančius jos tėčio ir Kanye Westo koncertinį turą.

Nuotraukų albume – ne tik šeimyninio gyvenimo, bet ir smagaus laisvalaikio akimirkos. Beyonce įkėlė ir nuotrauką, kurioje ji važinėjasi dviračiu tuščiomis gatvėmis. Net ir būdama ne ant scenos, atlikėja atrodo nepriekaištingai.

Albume netrūksta ir nuotraukų, kurioje įamžintas ir daugkartinės „Grammy“ laimėtojos privatus lėktuvas, prie kurio ji noriai pozuoja kartu su artimiausiomis draugėmis.

Nors daugiausiai dėmesio ir laiko atlikėja šiuo metu skiria savo mažajai Blue Ivy, ji spėja ne tik aktyviai vykdyti muzikinę veiklą. Kitais metais jos laukia naujas albumas, gastrolės ir net keli vaidmenys kine. Beyonce filmuosis Clinto Eastwoodo režisuojamoje juostoje „A Star is Born“ bei paskolins savo balsą Karalienės Taros personažui animaciniame filme „Epic“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)