Skelbiama, kad vyras į kaimynės namus Majamio „Pinecrest“ rajone įsibrovė apie 23 valandą vakaro – jis buvo nuogas, su savimi turėjo įtartinų baltų miltelių.

Detektyvas Robinas Pinkardas žurnalistams sakė, jog auka (Christiane Jung) teigia, jog ją pažadino keistas triukšmas. Ji išėjusi iš miegamojo ir pastebėjusi nuogą kaimyną.

Moters vyras Markusas atskubėjo sutuoktinei į pagalbą, prasidėjo žodinis konfliktas, kuris peraugo „į fizinį susirėmimą“. Muštynių metu, kaip teigia nukentėjusieji, Olandijos milžinas prarijo kol kas neįvardytą medžiagą.
Žmonės iškvietė policiją. Atvykusiems pareigūnams beveik dviejų metrų ūgio ir 130 kilogramų svorio milžino sutramdyti nepavyko. „Jis buvo labai agresyvus, nestabilios psichikos“, - teigia policijos atstovė majorė Nancy Perez.

Pareigūnai smurtautoją pavaišino elektrošoku. Vyras buvo nugabentas į vietos ligoninę, kur po kiek laiko medikai konstatavo jo mirtį.

Kiek kartų Olandijos milžinas gavo elektros, vis dar aiškinamasi. Vyksta tyrimas. Yra teigiančių, jog pareigūnai tazerį buvo nukreipę tiesiai į aukos širdies plotą.

Kol kas oficialiai nenustatyta, ir kokius baltus miltelius buvęs apsauginis vartojo – jie tiriami laboratorijoje.

Miami Herald“ skelbia, jog žvaigždžių saugumu besirūpinęs vyras ne kartą gydėsi reabilitacijos klinikoje. „Pinecrest“ rajone jam priklausė 0,5 mln. dolerių vertės namas, kaimynai jį gerai pažinoję.

N. Oosterbroekas gimė Pietų Afrikos Respublikoje, iš pradžių buvo Nelsono Mandelos apsauginis. Vėliau Nyderlanduose įsteigė apsaugos paslaugas teikiančią bendrovę RAD. Bendrovės atstovai situacijos nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)