Kovo 4 dieną mirė jaunimo dievaitis Luke’as Perry, seriale vaidinęs širdžių ėdiką Dylaną McKay. 52 metų aktorius patyrė stiprų insultą. Tačiau ši mirtis nėra vienintelė susirūpinimą kelianti istorija itin didelio populiarumo abipus Atlanto sulaukusio serialo aktorių gyvenimuose. Nuo narkotikų priklausomybės iki problemų su teisėsauga, konfliktų, skolų ir žlugusių santuokų, apie visa tai šiame straipsnyje.

Luke’as Perry: prasta sveikata ir tragedija

1993 metais L. Perry vedė Rachel „Minnie“ Sharp. Kalbama, kad viskas prasidėjo nuo to, kad būdama aktoriaus gerbėja, ji jam nusiuntė apatinius. Dviejų vaikų susilaukusi pora 2003 metais išsiskyrė.

2015 metais. L. Perry įsitraukė į storosios žarnos vėžio tyrimų kampaniją, kai nuo šios ligos mirė jo draugas ir ją išgyveno kito draugo žmona. Kiek vėliau tais metais tyrimai parodė, kad paties aktoriaus organizme yra priešvėžinių darinių.

L. Perry jie buvo pašalinti, tačiau, deja, tuo sveikatos problemos nesibaigė. Kovo 4 dieną aktorius savo namuose Kalifornijoje patyrė stiprų insultą ir po kelių dienų mirė. Prie jo mirties valandą buvo jo sužadėtinė, gydytoja Wendy Madison Bauer, taip pat vaikai Jackas ir Sophie, buvusi žmona ir kiti šeimos nariai.

Nors L. Perry amžiams bus žinomas kaip Dylanas McKay iš serialo „Beverli Hilsas, 90210“, jis taip pat vaidino „Netflix“ dramoje „Riverdeilas“ („Riverdale“), o neseniai nusifilmavo Quentino Tarantino naujausioje juostoje „Vieną kartą Holivude“ („Once Upon A Time In Hollywood“), kur taip pat vaidino Bradas Pittas, Leonardo DiCaprio ir Margot Robbie.

Shannen Doherty: girtavimas, smurtas ir vėžys

Užsispyrimu išsiskirianti herojė Brenda Walsh seriale visada išsakydavo savo nuomonę, tą patį daro ir ją vaidinusi Shannen Doherty. Ji dingo iš serialo po keturių sezonų, 1994 metais, kai vyriškoji filmavimo komandos dalis laužė rankas, kuri liks iš dviejų, Sh. Doherty ir Jennie Garth.

Trumpos sužadėtuvės su „Max Factor“ paveldėtoju Deanu Jay Factoru baigėsi abipusiais kaltinimais smurtavimu. Buvęs sužadėtinis galiausiai 1993 metais pateikė prašymą dėl draudimo jai artintis prie jo. Vyras tvirtino, kad ji bandė jį nutrenkti automobiliu, ji gi tvirtino, kad jis ją įmetė į baseiną.

1996 metais Sh. Doherty buvo priversta lankyti pykčio valdymo kursus, kai į automobilį sudaužė alaus butelį. 2001 metais buvo trejiems metams nuteista lygtinai ir gavo baudą už tai, kad vairavo išgėrusi.

Dabar aktorei 47 metai, ji gyvena su trečiu sutuoktiniu, fotografu Kurtu Iswarienko, už kurio ištekėjo 2011 metais. Jos antrasis sutuoktinis, pokerio žaidėjas Rickas Salomonas vėliau išgarsėjo padaręs garsųjį sekso įrašą su Paris Hilton.

Sh. Doherty 1998 metais pradėjo filmuotis JAV fantastinėje dramoje „San Francisko Raganos“ („Charmed“), tačiau 2001 metais serialą paliko, kaip teigiama, dėl nesutarimų su kolegėmis iš filmavimo aikštelės.

2015 metais aktorei buvo diagnozuotas krūties vėžys, laimei, dabar liga yra remisijoje.

Jasonas Priestley: girtavimas ir vos gyvybės nekainavusi avarija

Kanadoje gimęs aktorius, seriale vaidinęs širdžių ėdiką Brandoną Walshą, buvo pratęs prie klykiančių merginų minios, tačiau sunkiai dorojosi su šlove, todėl „rūkė ir gėrė kiekvieno interviu su spauda metu“.

Kaip pats vėliau pripažino, jis nepaliaujamai dalyvaudavo vakarėliuose, norėdamas „įrodyti, kad neturi nieko bendro su veidmainišku Brandonu“. 1998 metais jis buvo sulaikytas girtas prie vairo, kai savuoju „Porsche“ atsitrenkė į kelkraščio stulpelį. Jo vairuotojo pažymėjimas buvo metams suspenduotas, jam buvo skirti alkoholio vartojimo kursai.

Vėliau jis bandė padaryti lenktynininko karjerą, tačiau 2002 metais, važiuodamas 290 avariją km/h greičiu, patyrė avariją, kuri jam vos nekainavo gyvybės. Tada jis sakė: „Susilaužiau stuburą, abi pėdas, nuo veido nuplėšiau nosį, teko tą kaukolės dalį atstatyti“. Buvo neaišku, ar aktorius apskritai vaikščios, tačiau jam pavyko paneigti liūdniausias prognozes.

2005 metais J. Priesley vedė makiažo specialistę Naomi Lowde ir dabar pora augina du vaikus.
Dabar 49 metų aktorius turėjo nedidelius vaidmenis televizijos šou, pavyzdžiui, situacijų komedijoje „Mano vardas Erlas“ („My Name Is Earl“). Taip pat jis bando daryti režisieriaus karjerą.

Gabrielle Carteris: karjera niekada taip ir neatsigavo

Gabrielle Carteris seriale vaidino stropuolę Andreą Zuckerman, kuri labiau rūpinosi, kaip įstoti į Jeilio universitetą, nei tapti populiaria.

1995 metais aktorė paliko serialą, turėjo nuosavą pokalbių šou, tačiau jis truko vos vieną sezoną. Su biržos makleriu Charlesu Isaacsu turi du vaikus. Ji vaidino keliuose televizijos filmuose, tačiau filmuodamasi viename jų, atlikinėdama triuką patyrė traumą. Po jos dalis veido buvo paralyžiuota, kankino skausmingi spazmai. Dabar ji valdo situaciją su akupunktūra. Aktorė apie patirtą traumą yra sakiusi: „Pirmaisiais metais niekur neidavau“.

Šiuo metu vyksta teismas dėl asmens sužalojimo. G. Carteris tvirtina, kad tas triukas buvo „netinkamai surepetuotas“, ir prisimena, kad buvo „tempiama už smakro aukštyn ir aukštyn“. Moteris prisimena simptomus jautusi beveik iškart, o jos „veidas darė nežabotus dalykus“. Suprantama, jos karjera sustojo.

Dabar G. Carteris 58 metai, ji atlieka nedidelius vaidmenis televizijoje ir eina aktorių bei radijo artistų sąjungos „Sag-Aftra“ direktorės pareigas.

Ianas Zieringas: skandalai su „Playboy“ modeliu

Ianas Zieringas seriale vaidino išpaikintą turtingą jaunuolį Steve’ą Sandersą. 1997 metais jis vedė „Playboy“ modelį Nikki Schieler, kuri seriale „Beverli Hilsas, 90210“ buvo statistė. 2002 metais vyras pateikė skyrybų prašymą dėl nesuderinamų skirtumų. Šaltinių teigimu, pora nuolat konfliktavo.

Aktoriui pabodo žmonos susitelkimas į modelio karjerą ir save. Tačiau šaltinis iš jo aplinkos pridūrė: „Bet Ianas to ir norėjo – žavios blondinės“.

Vėliau jis sutiko 46 metų medicinos seserį Erin Ludwig. Pats aktorius prisimena, kad tai buvo „meilė iš pirmo žvilgsnio“. Jie susituokė 2010 metais ir augina dvi dukras.

Dabar 54 metų I. Zieringas nuolat dalyvauja televiziniuose realybės šou, pasirodė projekte „Dancing With The Stars“ ir „CelebrityApprentice“. 2013 metais jis visą mėnesį kaip garsenybė svečio teisėmis šoko Las Vegase su „Chippendales“.

Jennie Garth: eilė nepavykusių romanų

Jennie Garth herojė Kelly Taylor dalyvavo daugybėje meilės trikampių, tačiau ir realiame gyvenime meilės reikalai niekada netekėjo ramia vaga.

1991 metais, praėjus vos šešiems mėnesiams nuo pažinties, aktorė susižadėjo su būgnininku Danieliu Clarku. 1994 metais pora susituokė, tačiau po metų pasuko skirtingais keliais, kai ji televizijos juostos „Nebaigtas romanas“ („An Unfinished Affair“) filmavimo aikštelėje susižavėjo aktoriumi Peteriu Facinelli. Pora 2001 metais susituokė ir susilaukė trijų dukrų, tačiau 2013 metais išsiskyrė. J. Garth tvirtino, kad jos sutuoktinis buvo neištikimas.

Aktorė vylėsi, kad trečias kartas nemeluos, kai per aklą pasimatymą susipažino su aktoriumi Davidu Abramsu. 2015 metais pora susituokė, tačiau pernai metais pateikė skyrybų prašymą dėl nesuderinamų skirtumų. Vėliau pora susitaikė.

Tori Spelling: turtingas tėtis ir finansinės problemos

Dėl mados pakvaišusi Donna Martin, kuri serialo pabaigoje išteka už Davido, buvo pirmasis didelis Tori Spelling vaidmuo, kurį iš dalies jai užtikrino šį serialą prodiusavęs jos tėvas Aaronas Spellingas.
Nors televizijos magnato T. Spellingo turtas, jam mirus 2006 metais, buvo vertinamas šimtais milijonų dolerių, pati Tori nuolat susiduria su finansiniais sunkumais.

2004 metais aktorė ištekėjo už Charlie Shaniano, tačiau santuoka truko vos metus – paaiškėjo jos romanas su kolega Deanu McDermottu, su kuriuo ji kartu filmavosi juostoje „Mind Over Murder“. Praėjus vos mėnesiui nuo skyrybų su vyru, T. Spelling užtekėjo už D. McDermotto ir kartu susilaukė penkių vaikų. Tačiau lengvabūdiška porelė nuolat susiduria su finansinėmis problemomis.

Aktorės motina Candy atskleidė, kad dėl įpročio švaistyti pinigus T. Spelling nebuvo skirtas didelis palikimas. Pati aktorė, kuriai dabar 45 metai, 2013-aisiais sakė: „Vien dėl to, kad esu televizijoje, dar nereiškia, kad mano finansiniai pasirinkimai nėra blogi“. Kalbama, kad 2015 metais ji buvo nesumokėjusi 300 tūkstančių eurų mokesčių ir atsidūrė teisme dėl 80 tūkstančių eurų kreditinės kortelės sąskaitos.

T. Spelling turėjo savo realybės šou ir kartu su J. Garth vaidino neilgai gyvavusiame seriale „Paslaptingosios merginos“ („Mystery Girls“).

Brianas Austinas Greenas: arši kova dėl sūnaus globos

Brianas Austinas Greenas, seriale vaidinęs apkiautėlį Davidą Silverį, kurį laiką kovojo dėl atžalos globos su „Beverli Hilsas, 90210“ vaidinusia Vanessa Marcil. Santykius jiedu užmezgė 2002 metais. Prieš tai B. A. Greenas trejus metus bendravo su kolege Tiffani Thiessen. Tačiau santykiai su V. Marcil nutrūko vos gimus judviejų sūnui Kassiusui.

Po dviejų metų B. A. Greenas, tuomet būdamas trisdešimt vienerių, pradėjo susitikinėti su tada vos aštuoniolikos Megan Fox, su kuria kartu filmavosi seriale „Hope & Faith“. Po šešerių metų jiedu susituokė ir susilaukė trijų sūnų. B. A. Greenas sulaukė kaltinimų iš buvusios mylimosios V. Marcil dėl to, kad tariamai ignoruoja sūnų Kassiusą.

Lapkričio mėnesį „Instagram“ pasirodžiusiame įraše moteris tvirtino, kas pastarąjį kartą su savo sūnumi jis kalbėjosi prieš penkerius metus. „Globos bylos skaudina tik vaikus“, – tada rašė V. Marcil.
32 metų „Transformerių“ („Transformers“) žvaigždės M. Fox ir B. A. Greeno santykiai taip pat buvo akmenuoti. 2015 metais moteris pateikė skyrybų prašymą, tačiau po metų, kai aktorė pradėjo lauktis trečio bendro vaiko, pora susitaikė.

B. A. Greenas vaidino seriale „CSI: Kriminalistai“ („CSI: Crime Scene Investigation“), „Smolvilyje“ („Smallville“), „Nusivylusiose namų šeimininkėse“ („Desperate Housewives“) ir komedijoje „Psichoterapija“ („Anger Management“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)