Realybės šou žvaigždė grupei žmonių padeda lieknėti, sutvirtinti raumenis ir keisti gyvenimą. Pati K. Kardashian savo gyvenimą keisti pradėjo skyrybų su tuometiniu vyru Lamaru Odmu metu. Intensyvios treniruotės su garsenybių treneriu Gunnaru Petersonu padėjo susikurti kūną, kuriuo ji šiandien gali didžiuotis.

Ji ne tik sportuoja, bet ir laikosi dietologo Ph. Goglios sudaryto mitybos plano. Anot mitybos specialisto, lieknėjant 80 proc. sėkmės slypi virtuvėje ir 20 proc. sporto salėje.

„Pradėjau sportuoti, nes norėjau proto aiškumo. Nežinojau, kur daugiau eiti, taigi nuėjau į sporto klubą. Šalutinis poveikis buvo toks, kad pradėjau lieknėti, o kartu sau ir kitiems įrodžiau, kad esu stipri", - „USA Today“ pasakojo žinoma moteris.

Dietologas Ph. Goglia įkūrė pirmą mitybos patarimų interneto svetainę, kurioje dieta sudaroma pagal žmogaus kūno tipą. Jo klientai – Ryanas Goslingas, Chrisas Hemsworthas, Channingas Tatumas ir daugelis kitų garsenybių.

Pats dietologas vaikystėje buvo linkęs į nutukimą. „Dabar tai – motyvacija padėti kitiems tapti sveikesniais. Kiekvienam klientui nustatome jo medžiagų apykaitos tipą. Kiekvienam tipui reikia dietos pagal tai, kaip organizmas skaido baltymus, riebalus ir angliavandenius.“

Khloe Kardashian dieta:

Pusryčiai

Pusryčiams ji išgeria kokteilį iš 1 kaušelio išrugų baltymų,1 šaukšto migdolų sviesto, norimo vaisiaus, ledo ir vandens.

Priešpiečiai

Kokio nors vaisiaus gabalėlis.

Pietūs

120 g vištos krūtinėlės su daržovėmis ir salotomis, kuriose – daug geležies (pvz., burokėliai ir špinatai).

Pavakariai

Daržovės! stiklinė salierų, stiklinė pomidorų ir 12 migdolų.

Antri pavakariai

Dar daugiau daržovių. Ji suvalgo stiklinę salierų ar pomidorų su 1 kiaušiniu.

Vakarienė

Vakarienei ji valgo riebios žuvie, tokios kaip lašiša, ešerys, menkė ar arktinė palija. Su žuvimi patiekiama apie 300 g daržovių ir salotų.

Užkandis

Po vakarienės K. Kardashian gali suvalgyti norimą vaisių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)