Reikalą apsunkina tai, kad aktoriai nebuvo sudarę vedybinės sutarties.
Pagal Kalifornijos valstijos įstatymus, buvę sutuoktiniai turi vienodas teises į visą kartu užgyventą turtą, taip pat į honorarus už filmavimąsi kine ir televizijoje. Tiesa, per santuokos metus abu aktoriai uždirbo panašias sumas.

„Dėl galimos A. Kutcherio neištikimybės D. Moore atiteksianti suma nesikeičia, kadangi santuokinė neištikimybė turi būti užfiksuota dokumentuose“, – aiškino vienas skyrybų bylų teisininkas.

Šiuo metu žiniasklaidoje mirga įvairiausių naujienų apie aktorių skyrybas. Viename leidinyje rašė, kad D. Moore ketina palikti A. Kutcherį be nieko, kitame – kad jiedu gyveno laisvoje santuokoje ir viską sau leisdavo, o D. Moore supyko tik todėl, kad neištikimybė išaiškėjo ir visi ėmė apie ją kalbėti.

Skiriantis teks dalintis ne tik pinigus, bet ir nekilnojamąjį turtą. Pora turi 8 mln. dolerių vertės namą Beverli Hilse, labdaros fondą „The Demi and Ashton Foundation“, kuris padeda kovoti su sekso vergija visame pasaulyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją