Beyonce atrodė kaip tikra deivė. Tokia ją pavertė dizaineris Peteris Dundasas – nežemiško grožio drabužio autorius. Kaip rašo hellogiggles.com, šįkart dizaineris sublizgėjo ne tik supratimu, kas yra efektinga, bet ir sumanumu: ant dainininkės suknelės, pačiame centre išsiuvinėtas jos pačios veido atvaizdas.

Į akis ši detalė nekrenta, tačiau įdėmiau pažvelgus į suknelės korsažą, tikrai galima pastebėti karoliukais siuvinėtą į Beyonce panašios moters profilį. Pavaizduota moteris kiek nulenkusi galvą, tarsi su meile žvelgtų į apvalėjantį dainininkės pilvuką.

Duodamas išskirtinį interviu „Vogue Runway“ P. Dundasas prisipažino, kad įkvėpimo kurdamas suknelę sėmėsi iš Gustavo Klimto kūrinių ir art deco meno. Drabužio idėją pasufleravo ir Ošun – Vakarų Afrikos meilės ir jūros deivės įvaizdis. Ne paskutinė vieta tenka ir dainos „Love Drought“, kurią Beyonce atliko „Grammy“ apdovanojimų scenoje, tekstui.

Dizaineris pasirūpino, kad dainininkės išvaizda harmoningai derėtų su atliekami kūriniu.

Nieko stebėtina, kad tikslingai suknelės priekyje išsiuvinėtas moters profilis gali prasprūsti pro akis. Juk Beyonce galvą dabino auksu tviskančios rožės, jos oda žvilgėjo bronza ir ją visą tarsi gaubė spinduliuojanti aureolė. Kai grožis tiesiog akina, neįmanoma ko nors nepastebėti! Beje, labai miela, kad P. Dundasas sumąstė suknelės šonus papuošti cherubinų atvaizdais. Atrodo, tarsi tai angeliukai, sergintys laukiamus dvynukus.

Taigi, Beyonce per „Grammy“ apdovanojimus, kaip visada, atrodė pritrenkiančiai ir, kaip visada, išskirtinai. Girdisi nuomonių, kad tai labiausiai vykęs, tiesiog kultinis jos pasirodymas, kurio neįmanoma pamiršti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)