Taip pat jis vilkėjo rausvus marškinius ir avėjo kerzinius batus. Holivudo žvaigždė nepamiršo ir akinių bei grandinėlių su pakabukais. Kadangi sijonas nedengė visų kojų, buvo matyti keletas tatuiruočių, įskaitant žmogaus kaukolę ir kažką panašaus į raganosio veidą, skelbia people.com.

Remiantis „Vogue UK“ informacija, 2004-aisiais reklamuodamas savo filmą „Troja“ („Troy“), B. Pittas pareiškė, kad vyrai netrukus įtrauks sijonus į savo garderobą.

Bradas Pittas kino premjeroje Berlyne

„Vyrai dėvės sijonus jau kitą vasarą, – tada tvirtino jis. – Tokia yra mano prognozė ir nuomonė. Filme atsižvelgiama į abi lytis. Mes siekėme autentiškumo, o juk senovės graikai dažnai nešiojo sijonus.“
1999 m. B. Pittas pozavo žurnalo „Rolling Stone“ viršeliui vilkėdamas įvairius sijonus. Garsusis portretų fotografas Markas Seligeris aktorių įamžino prieš jo vestuves su Jennifer Aniston.

Šiuo metu B. Pittas bei jo kolegos Joey Kingas, Aaronas Tayloras Johnsonas ir Brianas Tyree Henry važinėja po visą pasaulį reklamuodami savo naujausią juostą.

Bradas Pittas kino premjeroje Berlyne

Šeštadienį, liepos 16 d., jie buvo Paryžiuje, ir B. Pittas ta proga pasirinko vasarišką aprangą, kurią sudarė oranžinės spalvos lininis kostiumas ir tamsiai rausvi marškinėliai. Garsenybė vėlgi neapsiėjo be akinių nuo saulės ir kaklo papuošalų (auksinės grandinėlės).

„Kulkų ekspresas“ yra veiksmo komedija-trileris, kuriame B. Pittas vaidina samdomą žudiką, po nedidelės pertraukėlės „sugrįžtantį į darbą“.

Bradas Pittas kino premjeroje Berlyne

„Mėnesį lankaisi pas psichoterapeutą, paskui aplanko nušvitimas ir manai, kad įminei gyvenimo paslaptį ir kad daugiau niekada nebūsi nelaimingas, – apie savo vaidinamą personažą žurnalui GQ pasakojo aktorius. – Štai ir viskas! Pasiruošti šiam vaidmeniui nebuvo sudėtinga.“

Bradas Pittas kino premjeroje Berlyne
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją