61 metų kultinės dainos „Stayin‘ Alive“ atlikėjas, pastaraisiais mėnesiais pastebimai sulysęs, neseniai dėl smarkių skausmų pilvo srityje buvo priverstas atšaukti svarbius renginius.

Paskutinį kartą ligoninėje muzikantas atsidūrė praeitą antradienį. Į gydymo įstaigą jį iš namų atgabeno greitosios pagalbos medikai. Iš ligoninės muzikantas tą pačią dieną buvo paleistas.

Legendinės grupės „Bee Gees“ narys rimtų sveikatos problemų turi jau kurį laiką. Dar 2010 metų rugpjūtį R. Gibbui buvo atlikta skubi skrandžio ir žarnyno operacija. 2011 metų balandį muzikantas vėl atsidūrė ligoninėje, jis skundėsi itin smarkiais pilvo skausmais.

Dėl sveikatos problemų tuomet teko atšaukti gastroles Brazilijoje.

Pradėjus sklisti informacijai apie atlikėjo sveikatos būklę, grupės gerbėjai pradėjo nuogąstauti, jog muzikantas galbūt serga ta pačia liga, nuo kurios 2003 metais per susisukusios siaurosios žarnos operaciją mirė jo brolis dvynys Maurice.

Kol kas jokio oficialaus pareiškimo apie ligą atlikėjo aplinka nepaskelbė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją