Su 1940 m. gimusia S. Svetličnaja nepavyksta susisiekti nuo spalio 21 d.

Socialiniame tinkle „Baza“ rašoma, kad aktorė serga demencija. Dėl šios nerimą keliančios detalės Svetlana gali pamiršti savo namų adresą. Jos artimieji papasakojo policijai, kokius drabužius galėjo vilkėti dingusi moteris.

Svetlana Svetlichnaya

„Gazeta.ru“ vėliau susisiekė su 60 m. aktorės sūnumi Aleksejumi Ivašovu, jis pareiškė, kad nežino, kur yra motina, nes su ja nebendrauja. Taip pat teigė, kad jis į policiją nesikreipė.

Anksčiau buvo pranešama, kad filmavimo aikštelėje aktorė patyrė traumą – ant jos užkrito karnizas. Sklandė gandai, kad po to jai pasireiškė pirmi demencijos požymiai.

S. Svetličnaja vaidino daugelyje filmų, o garsiausias jos vaidmuo – kino klasika tapusiame filme „Briliantinė ranka“.

Kiek vėliau po žinios apie dingimą pasirodė kalbų, kad aktorė esą visai niekur nedingo. Vienas draugas – Nikolajus Nikolajevas – įsitikinęs, kad nėra pagrindo jaudintis – anot jo, Svetlana apsigyveno arčiau giminaičių ir yra saugi, be to, ji nenori bendrauti su žiniasklaida, nes yra jau garbaus amžiaus.

Svetlana Svetlichnaya

Aktorės agentas Sergejus Rubliovas taip pat skelbė, kad aktorė esą niekur nedingo, ir papasakojo apie jos sveikatos problemas: „Ji nedingo. Žmogus garbaus amžiaus, gali susirgti, dar kas nors. Jei nesirodo laidose, tai nereiškia, kad dingo. Aš nesijaudinčiau. Ji gyvena savame pasaulyje – taip būna vyresniems žmonėms. Neturiu patvirtinimo, kad pastaruoju metu būtų pakeitusi gyvenamąją vietą, ji gyvena savo bute.“

Nepaisant to, oficialios žinios, kad 81 m. aktorė yra rasta kol kas nėra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)