Garsioji močiutė tapo vakaro žvaigžde ir po savo pasirodymo vakare vykusiame vestuvių pokylyje netoliese Maskvos. Kalbama, kad jau dabar šios vestuvės tapo metų įvykiu Rusijoje, skelbiama dni.ru.
Ala Pugačiova asmeniškai rūpinosi šventės programa ir dėl to anksčiau nutraukė savo atostogas Latvijos pajūryje. Itin žaviai atrodanti 68-erių močiutė traukė aplinkinių žvilgsnius visos šventės metu ir nustelbė 20-metę nuotaką.
„Maksimas ir Ala atrodo kaip jaunavedžiai", - juokavo svečiai.
Ala Pugačiova
Didžiulėje šventėje dalyvavo beveik 200 artimiausių poros draugų ir giminaičių. Tarp jų buvo ir atlikėjas Filipas Kirkorovas, humoristas Maksimas Galkinas, atlikėja Kristina Orbakaitė, mados guru Valentinas Judaškinas su šeima ir kiti garbūs svečiai.
Žavoronkuose, kur vyko šventė, netrūko prabangių detalių, tokių kaip gėlių sienos, judantys veidrodžiai ir ore šokantys jaunieji. Atrodo, kad šiam pokyliui buvo sutelkti visi geriausi renginių organizatoriai Rusijoje.

Танец молодых! ❤️💃🕺🏼#wedding #family #anrealwedding #пресняковы

Публикация от Irina Lupacheva (@irinalupacheva) Июл 27 2017 в 12:02 PDT

Tokių prabangių vestuvių, kurios, kaip manoma, kainavo apie 2 000 000 JAV dolerių, metu ir dovanos buvo dovanojamos tik pačios brangiausios. Jaunieji gavo ne tik namą, keletą butų, bet ir automobilių bei visko, ko prireiks bendro gyvenimo metu.

#anrealwedding #уплемяницынасвадьбе #свадьба2017 #никитаалена #свадьбагода

Публикация от ВИНИРЫ /ИМПЛАНТАЦИЯ/БРЕКЕТЫ (@dr.renat_muhametdinov) Июл 27 2017 в 9:00 PDT

Свадебный торт очень красивый и вкусный!!! #anrealwedding #свадьба #свадьбагода #торт

Публикация от ВИНИРЫ /ИМПЛАНТАЦИЯ/БРЕКЕТЫ (@dr.renat_muhametdinov) Июл 27 2017 в 1:01 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)