„Nusprendžiau paplaukioti. Bangos atrodė visai nebaisios, tad pamaniau, kaip šaunu, atsigaivinsiu. Nežinojau, kad grįžtant į krantą bangos tikrai pavojingos. Mane tiesiog įtraukė. Galynėjausi geras 5 minutes. Vos nepaskendau. Klausiau savęs, kur mano apsauginiai, nejaugi jie leis man čia numirti. Vos tik iškilau į paviršių, mane pasičiupo kita banga“, – per interviu „Radio One“ laidų vedėjui Scottui Millsui pasakojo dainininkė.

Laimei, B. Spears viskas baigėsi gerai. Dainininkė šiuo metu aktyviai reklamuoja savo devintąjį studijinį albumą „Glory“ ir naują dainą „Make Me“, kurią įrašė kartu su G-Eazy.

Kalbėdama su Sc. Millsu, atlikėja apkalbėjo Justiną Bieberį, „Super Bowl“ ažiotažą ir išdavė paslaptį, ką patartų sau jaunesnei – netekėti.
„Pirmiausia, netekėk. Tai, matyt, geriausias patarimas, kokį galėčiau duoti sau“, - sakė B. Spears.

2004 metais B. Spears ištekėjo už Jasono Alexanderio, tačiau santuoka tetruko 55 valandas – buvo anuliuota.

Antrą kartą dainininkė kūrė šeimą su Kevinu Federline‘u, su kuriuo susilaukė dviejų sūnų – dešimties metų Seano Prestono ir devynerių Jaydeno Jameso.

Per interviu atlikėja sakė, kad, pasitaikius progai, tikrai svarstytų pasirodymo „Super Bowl“ variantą, tačiau norėtų tai daryti ne viena.
„Man reikia paramos, dar vieno atlikėjo. Viena bijočiau. Per didelė atsakomybė“, – teigia B. Spears.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)