Amy Winehouse tėvas mano, kad jo dukros mirtį paskatino bandymai nutraukti besaikį alkoholio vartojimą. Pirmadienį interviu Mitchas Winehouse‘as pasakė manantis, kad jo dukra persistengė, bandydama kuo greičiau atsikratyti žalingo įpročio. „Amy viską darydavo nesaikingai, – pasakė jis CNN. – Ji gėrė be saiko, ir be saiko taikė detoksikacijos programas.“

Praėjus dviem mėnesiams nuo to laiko, kai dainininkė buvo rasta mirusi savo namuose Šiaurės Londone, jos mirties priežastis vis dar nenustatyta. Nors toksikologinių tyrimų ataskaitoje nurodyta, kad A. Winehouse organizme nebuvo rasta nelegalių medžiagų, jos tėvas papasakojo CNN, kad jos kraujyje buvo rasta „Librium“ – receptinio vaisto, skiriamo nuo nerimo ir abstinencijos sindromo. Be to, jos kraujyje taip pat buvo rastas nedidelis kiekis alkoholio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją