A.Voločkova ir vėl įrodė, jog iškelta galva gali susidoroti su bet kokia keblia situacija. Kritikams dar nebaigus aptarinėti nepavykusio balerinos pasirodymo Pirmojo kanalo televizijos projekte „Dvi žvaigždės“, kur jai teko dainuoti kartu su operos dainininku Metodie Bužoru, šokėja vėl suteikė peno kalboms.

Savo tinklaraštyje A.Voločkova paskelbė kelias nuotraukas, kuriose pozuoja kartu su artimu bičiuliu N. Baskovu. Pirmoje nuotraukoje balerina ir dainininkas pozuoja apsikabinę vienas kitą, rankose šokėja laiko įspūdingo dydžio savo taip mylimų baltų rožių puokštę. Prie nuotraukos garsi moteris parašė: „Koks siurprizas! Mylimasis Kolia kovo 8-osios proga padovanojo prabangius auskarus!“.

Jau po kelių valandų A. Voločkovos tinklaraštyje pasirodė nuotrauka, šokiravusi šokėjos gerbėjus. Fotografijoje įamžinti vestuviniais apdarais vilkintys ir aistringai besibučiuojantys A. Voločkova ir N. Baskovas. Balerina dar įpylė žibalo į ugnį, prie nuotraukos parašiusi: „Brangusis Kolia! Tai buvo laimingiausia diena mano gyvenime! Tavo padovanoti auskarai – tikras šedevras! Tegu visa kita lieka už kadro...“.

Tarsi to būtų per maža, netrukus šokėja įkėlė dar vieną nuotrauką su prierašu „Myliu tave!!!@NikolaiBaskov !!"“. Fotografijoje šokėja pozuoja kartu su garsiuoju tenoru – ir vilki tuos pačius vestuvinius rūbus. Atrodo, kad ceremonijai N. Baskovas buvo pasirinkęs juodą blizgantį kostiumą, tradiciškai į atlapą įsisegė kelias baltas gėlytes. A. Voločkova vilkėjo baltą sidabro puošmenomis dekoruotą undinėlės stiliaus suknelę, kaip ir pridera, buvo prisisegusi nuometą. Vienas iš ryškiausių nuotraukos akcentų – N. Baskovo jai padovanoti auskarai.

A.Voločkovos laimei nebuvo ribų. Socialiame tinkle „Twitter“ ji N. Baskovui parašė: „Kolenka! Užklupai mane nepasirengusią.. Bet to aš niekada nepamiršiu! Myliu tave visa širdimi! Esu labai laiminga!!!!!! Su tavimi!!! Tai TU!!!!! Negaliu to žodžiais nusakyti...“. Įdomiausia, jog N. Baskovas į draugės meilės prisipažinimą niekaip nesureagavo.

Iš tikrųjų A. Voločkovos ir N. Baskovo vestuvės vyko tik scenoje. Naujam numeriui televizijos projekte „Dvi žvaigždės“ balerina rengėsi labai atsakingai, nes jai teko nuotakos vaidmuo. Palaikyti bičiulės atvyko N. Baskovas, kuris, sprendžiant iš aprangos, turėjo būti jaunikis. Koks vaidmuo šiame numeryje atiteko balerinos partneriui scenoje M.Bužorui, neskelbiama.

Atrodo, kad balerinai ir tenorui patinka vaidinti įsimylėjėlius. Nors A. Voločkova žurnalistams visai neseniai sakė, jog jos širdis užimta. Spėjama, jog balerinos širdis priklauso 44 metų verslininkui iš Vladivostoko Bachtiarui Salimovui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)