74-erių aktorius ir režisierius į aprašymą įtraukė ir priežastį, dėl kurios parduoda įspūdingą visureigį, praneša dailymail.co.uk.

„Aš įsigyjau „Cadillac Escalade“ konkrečiam tikslui, tačiau jis neseniai pasikeitė. Todėl man daugiau nebereikia šios puikios transporto priemonės“, – sakė jis.

„Borto elektronika ir važiavimo kokybė yra neprilygstama. Tikiuosi, kad naujasis automobilio savininkas patirs puikią patirtį važinėdamas sensacinguoju „Cadillac Escalade“, – teigė aktorius.

Šioje masyvioje transporto priemonėje yra įspūdinga pramogų sistema, įskaitant išmanųjį Ultra HD LCD televizorių, kuris įmontuotas pertvaroje tarp vairuotojo ir keleivių.

7.1 erdvinė garso sistema yra pritaikyta pagal individualų užsakymą, o priešinga puse sėdintys keleiviai turi galimybę žiūrėti Stallone filmus 12 colių ekrane.

Keleiviai turi galimybę prisijungti prie belaidžio interneto, kuris yra prijungtas prie skirtingų SIM kortelių – tai suteikia optimalų priėjimą prie interneto bet kuriuo metu.

Sėdimosios vietos yra itin prabangios – sėdynėse yra įmontuoti masažuokliai su termoelektriniu vėsinimu ir šildymu, kad būtų galima valdyti individualią norimą temperatūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)