Tiesa, ne visoms tai pavyko, skelbia dailymail.co.uk. Štai įžymybės, kurioms kitą kartą teks labiau pasistengti, jei nori pakliūti į stilingiausiųjų sąrašą.

Emily Ratajkowski

Viena seksualiausių pasaulio moterų, regis, sugebėjo padaryti neįmanoma. E. Ratajkowski rado suknelę, kuri netiko stulbinančiai modeliu dirbančios moters figūrai.

Netvarkingos siūlės, suglamžyta medžiaga ir kiti suknelės trūkumai sutrukdė E. Ratajkowski nustelbti kitas raudonojo kilimo viešnias.

Felicity Jones

Aktorė Felicity Jones mėgaujasi aktorine sėkme, tačiau puikiu stiliumi nustebinti šįkart nepavyko.

Kelių atspalvių rožinė suknelė su juodais nėriniais ir blizgančiu raiščiu – tikrai ne šio vakaro apdaras.

Carrie Underwood, Zoe Saldana

Atlikėja Carrie Underwood pasipuošė rožine suknele, kurios sluoksnių tiesiog neįmanoma suskaičiuoti. Tai – ne pats geriausias apdovanojimų drabužio pasirinkimas.

Nuo jos neatsiliko ir kitos dvi žavios damos. Regis, moterys bandė parodyti kuo daugiau rožinės atspalvių, o jų stilius buvo pavadintas „rožine katastrofa“.

Olivia Culpo

Aktorė apsivilko didžiulę pūstą suknelę, ant kurios, regis, tilpo ne vienas tapytojo darbas.

Sarah Jessica Parker

Savo išskirtiniu stiliumi dar nuo „Sekso ir miesto“ laikų garsėjanti aktorė „Auksinių gaublių“ apdovanojimuose prašovė. Kritikams neįtiko keistos suknelės rankovės.

Renee Bargh

Moters neišgelbėjo ir jos žavinga šypsena. Suknelės ilgis, gėlės, raišteliai... Visa tai kritikus privertė kraipyti galvą.

Pharrell Williams ir Mimi Valdés

Porelė įvardijama kaip blogiausiai apsirengusi. Labiausiai kritikams kliuvo juoda atlikėjo kepurė.

Janelle Monae

Moteris garsėja savo puikiu skoniu ant raudonojo kilimo ir už jo ribų, tačiau šįkart sužibėjo blogąja prasme. Tiesa, liaupsių sulaukė J. Monae šukuosena.

Riley Keough

Aktorė pasirinko netinkamą suknelę savo figūros tipui.

Tiziana Rocca, Amara Karan ir Monica Bellucci

Susimauna net seksualiausios pasaulio moterys. Kritikų teigimu, Monica Bellucci atrodė tarsi Mirtišė iš „Adamsų šeimynėlės“.

Jeannie Mai

38-erių TV žvaigždė dėvėjo iš pažiūros puikią suknelę, tačiau ties juosmeniu esantis peršviečiamas įsiuvas nuolat raukšlėjosi bjaurojo vaizdą.

Diana Madison

TV laidų vedėja atrodė tarsi ką tik iš vandens ištraukta žuvis. Žalia undinėlės stiliaus suknelė ir šlapio efekto stiliumi sušukuoti plaukai – ne koks pasirinkimas.

Visi vakaro svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)