Kasdieniškas nuotoliniu būdu prisijungusio J. Sudeikio apdaras virto vienos iš ceremonijos vedėjų Tinos Fey juokelio taikiniu. Batikos technika margintas džemperis prieš tai daug dėmesio susilaukė socialiniuose tinkluose, rašo people.com.

Kai batikos būdu vaivorykštės spalvomis dažytą džemperį iš sesers Kristin Sudeikis drabužių linijos „Forward__Space“ vilkinčiai žvaigždei buvo įteiktas „Auksinio gaublio“ apdovanojimas geriausio miuziklo arba komedijos serialo aktoriaus kategorijoje už vaidmenį seriale „Tedas Lasso“, tviteryje imta aptarinėti itin paprastą ir kasdienišką aktoriaus apdarą.

„Jasonas Sudeikis, vilkintis batikinį džemperį, prisijungęs per „Zoom“ platformą – štai tikroji pandemijos atmosfera“, – rašė vienas komentatorius.

Kitas asmuo tviteryje paskelbė tokį įrašą: „Didžiuliai sveikinimai Jasonui Sudeikiui ne tik laimėjus apdovanojimą, bet ir šįvakar įėjus į istoriją. Jis tapo pirmuoju žmogumi, kuris apdovanojimą atsiėmė vilkėdamas batikos būdu margintą džemperį“.

„Ovacijos Jasonui Sudeikiui, gražiausiai pasipuošusiam „Auksinių gaublių“ ceremonijai – vilkinčiam batikinį vaivorykštės spalvų džemperį“, – skelbė dar vienas įrašas.


Drauge su Amy Poehler apdovanojimų ceremoniją vedusi T. Fey taip pat nepajėgė susilaikyti neatkreipusi dėmesio į J. Sudeikio aprangą netrukus po to, kai jis atsiėmė apdovanojimą.

„Jeigu kažkam būtų įdomu, kur galima įsigyti tokį džemperį, kurį vilki J. Sudeikis, užsukite į nbc.com/globesfashion“, – juokaudama kalbėjo T. Fey.

Šiemet J. Sudeikis buvo pirmą kartą nominuotas „Auksiniams gaubliams“. Nominaciją jam pelnė pagrindinis vaidmuo seriale „Tedas Lasso“. Paskelbus, kad laimėjo apdovanojimą, aktorius, panašu, buvo sukrėstas.

„Tikra beprotybė!“, – atsiimdamas apdovanojimą, keliskart pakartojo aktorius.

Komikas šioje kategorijoje varžėsi su „Black Monday“ vaidinusiu Donu Cheadle‘iu, už vaidmenį seriale „The Great“ nominuotu Nicholas Houltu, Eugene Levy iš „Schitt's Creek“ ir seriale „Ramy“ vaidinusiu Ramy Youssefu.

J. Sudeikis buvo ne vienintelis aktorius, pirmajai virtualiai „Auksinių gaublių“ ceremonijai pasirinkęs kuklų ir kasdienišką apdarą. 70-metis Billas Murray‘us prisijungė nuotoliniu būdu atrodydamas kiek labiau atsipalaidavęs nei kiti jo kolegos. Jis vilkėjo ryškius įvairiaspalvius havajietiško stiliaus marškinius. Fone buvo matyti kiemas.

B. Murray‘us buvo nominuotas geriausio antraplanio aktoriaus kategorijoje už vaidmenį filme „On the Rocks“. Rankoje laikydamas martinio taurę, nuotoliniu būdu prisijungęs aktorius ceremoniją praskaidrino tropikų dvasia.

„Billas Murray‘us, vilkintis havajietiško stiliaus marškinius, prisijungęs nuotoliniu būdu per „Zoom“, puikiai atitinka mano nuotaiką“, – skelbė vienas įrašas tviteryje.

Kitas komentatorius pridūrė: „Billas Murray‘us per „Zoom“ įnešė energijos – reikia tą įvertinti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)