„Labai smagu, žinoma, jaudinuosi. Tuo pat metu jaučiuosi ir labai pažeidžiama. Knygoje negaliu pasislėpti už jokio personažo. Tai nesu aš kieno nors kito akimis, tai nėra interpretacija“, – taip savo knygą apibūdino 56 metų aktorė.

Štai keli šokiruojantys faktai iš D. Moore memuarų „Inside Out“.

Kai buvo penkiolikos, buvo išžaginta

Kaip skelbia „The Times“, aktorės memuarai prasideda nuo prisiminimų apie vaikystę. Šeima labai daug keliavo, kraustėsi iš vienos vietos į kitą, kol galiausiai įsikūrė Pietų Kalifornijoje. Knygoje aktorė prabyla apie skaudų paauglystės įvykį – kai buvo penkiolikos, buvo išžaginta. Dar po metų paliko motinos namus ir pradėjo savarankišką gyvenimą.

Sutuoktinis Bruce Williisas piktinosi, kad Moore karjera vagia josios laiką iš šeimos

Knygoje D. Moore rašo apie iššūkius, kurios patyrė bandydama suderinti karjerą, dukrų auginimą ir išsaugoti santuokas. 1987-2000 metais D. Moore buvo ištekėjusi už garsaus aktoriaus Bruce‘o Williso, o 2005-2013 metais gyveno santuokoje su aktoriumi Ashtonu Kutcheriu.

Kaip rašo „The Times“, D. Moore teigia, jog B. Willisas manęs, kad žmonos karjera vagia josios laiką iš šeimos ir netgi ne kartą išreiškė abejonę, ar vis dar nori būti vedęs. Pora susilaukė trijų dukrų – 31 metų Rumer, 28 metų Scout ir 25 metų Tallulah Belle.

Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris / Foto: Scanpix / Various

D. Moore teigimu, susitikinėdama su A. Kutcheriu ji patyrė persileidimą, vėliau jis jai buvęs neištikimas

Išsiskyrusi su B. Willisu, D. Moore 2003 metais pradėjo susitikinėti su A. Kutcheriu. Kadangi naujas mylimasis už ją buvo jaunesnis 15 metų, pati aktorė „The Times“ yra sakiusi, kad šie santykiai jai atrodė tarsi galimybė pakeliauti laiku –„grįžti atgal ir iš naujo patirti, ką reiškia būti jauna, tiesą sakant, kartu su juo patyriau žymiai įdomesnių dalykų nei būdama dvidešimties“.

Neilgai trukus, aktorė pasijuto nėščia. Deja, kūdikį šeštą nėštumo mėnesį prarado. Porai turėjo gimti mergaitė, kuriai jau buvo išrinktas Chaplin Ray vardas.

Po poros vestuvių 2005 metais D. Moore ir A. Kutcheris kreipėsi į vaisingumo kliniką, tačiau aktorė ėmė piktnaudžiauti vaistais ir alkoholiu, ir 2013 metais krizė baigėsi skyrybomis.

Kaip rašo „The Times“, pora nusprendė pasukti skirtingais keliais po to, kai D. Moore išsiaiškino, jog A. Kutcheris jai buvo neištikimas. Pats aktorius tokių teiginių komentuoti nepanoro.

Besilinksmindama su dukra, D. Moore patyrė priepuolį

„The Times“ skelbia, jog D. Moore 2012 metais šėldama vakarėlyje kartu su dukra Rumer patyrė smarkų priepuolį. Šaltinių teigimu, 2012 metų sausį aktorė savo namuose Los Andžele parkrito tąsoma traukulių. Moteris skubiai išvežta į ligoninę, o iš ten pateko į reabilitacijos kliniką, kur gydėsi priklausomybes ir valgymo sutrikimus.

„Dalis mano gyvenimo tikrai nebuvo iš lengvųjų. Karjera buvo sustojusi, asmeninis gyvenimas tiesiog neegzistavo“, – apie sunkų laikotarpį yra sakiusi D. Moore ir tvirtina, jog šiuo metu nuo priklausomybių išsivaduoti jai pavyko.

„The Times“ apie mamos memuarus dukra Scout sako, jog labai didžiuojasi savo mama dėl viso to sunkaus „darbo su savimi, kuriam labai daug metų paprasčiausiai neturėjo laiko, nes egzistavo elementaraus išgyvenimo režimu“.

„Augome manydamos, kad mūsų tėvai – tie nepažeidžiami Olimpo dievai. Kuo labiau bręstame, tuo geriau suprantame, jog mūsų tėvai – tokie patys žmonės“, – pridūrė Rumer.

D. Moore memuarai „Inside Out“ – prekyboje jau nuo rugsėjo 24 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)