Pora „YouTube“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame skundėsi, jog joms nepadeda nei tėvai, nei draugai.

„Mes jau mėnesį neturime kur gyventi, dėl to kalti homofobai tėvai. Mums teko miegoti po tiltu. Mes ėjome į policiją, ligonines, maisto bankus, LGBT bandruomenės prieglaudas ir niekam tai nerūpi“, – sakė paauglė.

„Jei eisime į kokį valdžios suteiktą prieglobstį, mums teks išsiskirti“, – pridūrė A. Autumn.

„Nežinome, ką daryti. Mes tiesiog norime, kad žmonės žinotų, kas vyksta, nes keista, kad niekas negali padėti. Nesuprantu“, – kalbėjo Etta Ng.

Etta Ng yra J. Chano duktė, kurios jis susilaukė su buvusia grožio konkursų laimėtoja. Tai nesantuokinis vaikas, mat tuo metu, kai užsimezgė aktoriaus romanas, jis vis dar buvo vedęs Joan Lin.

„Forbes“ duomenimis, J. Chanas pernai uždirbo 49 milijonus dolerių. Apie dukrą jis niekad viešai nekalbėjo, tačiau pripažino, kad turėjo romaną su jos motina.

„Jei jai reikia pinigų, tegu susiranda darbą. Joms nereikėtų filmuotis ir guostis, kad neturi pinigų, pasakoti, kas jos tėvas. Visame pasaulyje žmonės sunkiai dirba ir neprašo išmaldos ir nesinaudoja kito žmogaus žinomumu, kad pasiektų savo“, – internetiniam puslapiui „Coconuts“ sakė Elaine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)