Taigi kas tos žvaigždės, kurioms šlovę atnešė naujas vardas?

Eltonas Johnas - Reginaldas Kennethas Dwightas

Seras Eltonas Johnas patenka tarp visų laikų sėkmingiausių artistų ir yra parašęs virtinę populiarių hitų, tačiau savo tėvams jis yra žinomas kaip Reginaldas Dwightas.

Eltonas Johnas

Elle MacPherson - Eleanor Nancy Gow

Ji gali būti vadinama pravarde „The Body“, bet tai nėra vienintelis svetimas vardas, kurį Elle, gimusiai kaip Eleanor Nancy Gow, teko priimti.

Elle Macpherson

Ice-T - Tracy Marrowas

Jo karjera apėmė ištisą kartą, bet Ice-T savo išmintingiausią žingsnį veikiausiai žengė tuomet, kai nusprendė atsisakyti savo tikrojo vardo ir pavardės – Tracy Marrowo.

AppleMark

Lana Del Rey - Elizabeth Grant

Dainininkė ir dainų autorė Lana sceninį vardą pasirinko taip, kad jis primintų pajūrio žavesį, ir šis jos vardas išsitaria tikrai lengviau negu tikroji tapatybė.

Michaelas Caine`as – Maurice`as Josephas Micklewhite`as

Michaelas Caine`as galėjo atsisakyti tėvų duoto Maurice`o Josepho Micklewhite`o vardo, tačiau jo „koknių“ akcentas atlaikė laiko išbandymą.

Michaelas Caine

Cher - Cherilyn Sarksian

Garsieji Cher plaukai pastaraisiais metais tiesiog švytėjo, tačiau savo vardą žvaigždė labai anksti nusprendė „pakirpti“, pasilikdama tik pirmąsias keturias vardo raides.

Katy Perry - Katy Hudson

Popmuzikos mažylė nusprendė pasirinkti mergautinę savo motinos pavardę, kad išvengtų maišalynės su kino žvaigžde Kate Hudson.

Bruno Marsas - Peteris Gene`as Hernandezas

Šis Havajų berniukas ne visuomet turėjo tokį šiuolaikišką vardą: jo gyvenimas saulės nutviekstame rojuje prasidėjo nuo Peterio Gene`o Hernandezo vardų bei pavardės, kol galiausiai pirmenybė buvo suteikta pravardei Bruno.

Bruno Mars

Meg Ryan - Margaret Mary Emily Anne Hyra

„When Harry Met Sally“ („Kai Haris sutiko Selę“) aktorė vaikystėje dar buvo vadinama Peggy Hyra, tačiau šlovę ir kultinės romantinių komedijų aktorės statusą jai pelnė Meg Ryan vardas.

Meg Ryan

Charlie Sheenas - Charlie Irwinas Estevezas

Blogiukas Charlie pasirinko savo senelio sceninę pavardę, kuris savo ruožtu ja pasivadino evagelikų arkivyskupo Fultono Sheeno garbei.

Jamie Foxxas - Ericas Marlonas Bishopas

Foxxo pavardė skamba tikrai stilingiau už Ericą Bishopą (angl. bishop – vyskupas, DELFI past.), todėl nenuostabu, kodėl „Oskaro“ laimėtojas nusprendė atsisakyti tikrosios tapatybės.

Aktorius  Jamie Foxxas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)