Išaiškėjo, kad dainininkas ir garsaus aktoriaus duktė susituokė praėjusį mėnesį Niujorke, tą pačią dieną, kai buvo nufotografuoti einantys į teismo rūmus.

Ten jų laukė kunigas, o santuokos liudininku tapo J. Bieberio draugas Joshas Mehlas.

TMZ anksčiau skelbė, kad sutuoktiniai susisiekė su savo advokatais dėl ikivedybinės sutarties, tačiau buvo neįmanoma taip greitai jos sudaryti bei pasirašyti.

Todėl J. Bieberis ir H. Baldwin susituokė be sutarties ir dabar jau nežada jos pasirašinėti, nors teisiškai yra visiškai normalu sudaryti tokį dokumentą ir jau įvykus vestuvėms.

Šaltinių teigimu, dainininkas yra taip stipriai įsimylėjęs, kad nemato prasmės to daryti. Šiuo metu jo turtas vertinamas apie 250 milijonų dolerių.

O H. Baldwin turtas tesiekia porą milijonų.

Kalbama, kad pora surengs dar vieną santuokos ceremoniją, tačiau ji tebus „dėl akių“, nes pora jau dabar yra vyras ir žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)