„Negeriu, nerūkau, nevartoju kofeino“, - patikino J. Lopez. „Tai iš tiesų metams bėgant kenkia odai“, - pridūrė ji. Be to, beveik visas mėgstamiausias aktorės ir dainininkės maistas – žalias. J. Lopez patikino valganti daug žalių daržovių, šparagų, Briuselio kopūstų, brokolių, lapinių kopūstų.

J. Lopez tikina, kad du jos vaikai Maxas ir Emme, kurių ji susilaukė su Marcu Anthony, taip pat mėgsta žalumynus. Dar garsenybė tikina mėgstanti gaminti namuose ir dažnai tai daranti. „Dievinu gaminti, gaminu daug, mėgstu gaminti Puerto Riko maistą, nes ten augau“, - patikino ji.

Vis dėlto puikiai figūrai būtinas sportas, o tam tikslui garsioji J. Lopez JAV Vakarų ir Rytų pakrantėse turi po trenerį. „Kai esu Niujorke, dirbu su Davidu Kirschu – jis yra nuostabus treneris“, - pasakojo ji.

„Kai esu Los Andžele, dirbu su Tracy Anderson. Mėgstu subalansuoti tai, ką jie abu man duoda. Tai visiškai skirtingos metodikos. Mano kūnui reikia abiejų“, - sakė J. Lopez.

Garsi moteris patikino vengianti atvirų saulės spindulių. „Saulėje būnu retai, o kai vis dėlto būnu, tepuosi daug apsauginio kremo. Niekada nebuvau iš tų, kurie daug laiko praleidžia saulėje, todėl mano oda išliko geros būklės“, - patikino J. Lopez.

Dar viena J, Lopez taisyklė – daug miego. „Mėgstu pamiegoti 9 ar 10 valandų, bet beveik niekada nepavyksta tiek pailsėti, taigi septynios ar aštuonios valandos yra privalomos. Jei tiek nepamiegu, nesijaučiu gerai, emocijos ima viršų, jaučiuosi pavargusi“, - patikino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)