Sasekso kunigaikštienės sesuo Samantha, T. Markle‘o duktė iš kitos santuokos, trečiadienio rytą „Twitter“ paskelbė: „Labai džiaugiuosi naująja savo tėčio drabužių linija vyrams! Pranešiu tolesnes naujienas!“.

T. Markle‘as liūdnai pagarsėjo surežisuotomis paparacų nuotraukomis, kuriose jis renkasi kostiumą dukters ir princo Harry vestuvėms.

Gali būti, kad dabar 74-erių buvęs televizijos apšvietimo skyriaus vadovas ims kurti drabužius.

Gegužę S. Markle pareiškė, kad tėčio nuotraukos buvo surežisuotos ir parduotos paparaciams jos nurodymu, ir tvirtino, jog viską darė karališkosios šeimos labui.

53-ejų trijų vaikų motina aiškino, kad šiuo triuku jiedu neketino susišluoti pinigų pasinaudodami vedybomis.

Buvusio modelio užsakytose nuotraukose matyti, kaip jos tėtis naršo internete, ieškodamas karališkosios šeimos nuotraukų, o tuomet savo gimtajame mieste Meksikoje matuojasi kostiumą.

S. Markle įrašą apie būsimąją tėčio drabužių liniją „Twitter“ vartotojai įvertino kaip dar vieną triuką.

„Twitter“ vartotoja Trish rašė: „M. Markle tėvas ketina pristatyti drabužių liniją. Kažkokia apgaulė. Ko gero, jo drabužių etiketėse bus rašoma: „Pagaminta iš 100 proc. pinigų, kuriuos užsidirbau žiniasklaidoje žemindamas savo dukterį! Skalbti su švelniu plovikliu, pagamintu iš 100 proc. niekšybių, išsprūstančių iš Samanthos burnos“.

M. Markle šeima karališkosios šeimos atžvilgiu elgiasi kenkėjiškai. Sasekso kunigaikštienės šeima vis mėgina pasipelnyti iš Harry ir Meghan vedybų ir jų žinomumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)