2003 metais austrų kilmės raumeningasis aktorius atsisakė pagrindinių vaidmenų Holivude, kad taptų Kalifornijos gubernatoriumi. Nuo to laiko jis suvaidino tik keletą epizodinių vaidmenų, tarp jų ir 2010 metų filme “Nesunaikinami” („The Expendables“).

Sausio mėnesį jis atsistatydino iš gubernatoriaus pareigų ir savo naujame interviu pripažino, kad pasitraukimas iš kino pramonės jam brangiai kainavo.

“Iš viso būtų daugiau nei 200 milijonų JAV dolerių”, - A. Schwarzeneggeris sakė austrų laikraščiui “Krone”.

Nukentėjo ne tik jo banko sąskaita. Ilgos gubernatoriaus darbo valandos buvo sunkus išbandymas ir jo šeimai.

“Daug didesnę žalą gubernatoriaus darbas padarė mano šeimai. Tad daug ką teks atitaisyti. (Jie sakė): “Mes nekenčiam tavo darbo”. Dėl to kas kartą plyšdavo širdis (išeinant iš namų). Antrą kadenciją man sekėsi geriau. Aš stengiausi parskristi namo kas vakarą.”

Tačiau A. Schwarzeneggeris tvirtai tiki, kad teisingai pasirinko, siekdamas politinės karjeros: “Aš nesigailiu. Tai padaryti buvo tikrai verta.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją