Ispanų dainininką kurį laiką kamavo sveikatos problemos ir neseniai jis buvo priverstas atšaukti savo paskutinius tris pasirodymus Zalcburgo festivalyje Austrijoje.

Tačiau pasaulinį pripažinimą pelnęs tenoras grįžta į Jungtines Valstijas tolesniam gydymui ir tikisi per ateinančias savaites visiškai pasveikti, rašo wenn.com.

Pirmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ sunerimusiems gerbėjams jis padėkojo už palaikymą, rašydamas: „Labai dėkoju už jūsų susirūpinimą mano sveikata ir atšauktais pasirodymais. Vykstu į Niujorką šiek tiek pailsėti ir pasitikrinti pas medikus. Tuomet vyksiu į Los Andželą dėl naujo ir jaudinančio „Operalia“ konkurso ir „La Traviata“ repeticijų!“.

Vėliau šį mėnesį Los Andžele P. Domingo turi pirmininkauti kasmetiniam operos dainininkų konkursui „Operalia“, o rugsėjo 19 dieną atlikti vaidmenį operoje „La Traviata“ („Traviata“) Los Andželo operos rūmuose, kur jis dirba generaliniu direktoriumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją