Ji neslepia, jog toli gražu ne visiems jos šeimoje patinka jos dainos ir muzika, rašoma dailymail.co.uk. 38-erių atlikėja sako, kad vos tik jai uždainavus ką nors mielo berniukas susiraukia ir verkia taip, jog atrodo, kad jį kažkas skriaudžia.

„Pavyzdžiui, tik pradedu dainuoti „tu mano saulė...“ ir tuoj pati susiraukia ir pradeda verkti ir verkia taip, kad atrodo jog jį skriaudžiu“.

Sunset strolls

Публикация от P!NK (@pink) Сен 28 2017 в 6:36 PDT

Humoro jausmo nestokojanti žinoma moteris juokėsi, jog savo jaunėliui atvirai pasakė, kad jam teks pamėgti jos dainavimą.

Tačiau jos dukrai Willow, panašu, jog mamos darbas visai patinka. Mergaitė dainuoja jos dainas ir net pasirodo Pink koncertuose.

Paprastai muzikinę veiklą ir asmeninį gyvenimą besistengianti suderinti atlikėja net ir į gastroles keliauja kartu su šeima. Ją visuomet lydi 42-ejų metų vyras Carey Hartas bei judviejų vaikai Willow ir Jamesonas.

Just about ready for you Vfest!!!!!

Публикация от P!NK (@pink) Авг 20 2017 в 11:30 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją