Ukrainietė atlikėja V. Brežneva ilgą laiką gyveno ir dirbo Rusijoje, tačiau vasario 24-osios rytas viską pakeitė. Rusija užpuolė Ukrainą, o atlikėja, nerimavusi dėl savo tėvynės ir šeimos kurį laiką bandė atverti akis rusams bei pasakyti jiems, kokia iš tikrųjų yra tiesa.

Tačiau panašu, kad tokios pastangos truko neilgai. Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, V. Brežneva po kurio laiko paskelbė, kad savanoriauja centre, padedančiame pabėgėliams iš Ukrainos.

Moteris taip pat paprašė gerbėjų prisijungti prie organizacijos Liubline. Iš jos pasakojimo socialinių tinklų sekėjai nusprendė, kad atlikėja yra Lenkijoje. Tačiau, kaip paaiškėjo vėliau, įžymybė padeda pabėgėliams Italijoje.

„Savanoriauju humanitarinės pagalbos būstinėje, Italijoje. Čia esu jau beveik mėnesį. Visoje Europoje yra tokių centrų. Mes visi darome tą patį.

Apkabinu visus tuos, kurie pasiruošę suteikti bet kokią pagalbą, visus, kurie padeda, visus, kurie meldžiasi. Tai vadinama meile“, – „Instagrame“ rašė V. Brežneva.

Veros Brežnevos pasakojimas apie savanoriavimą Italijoje

Tiesa, Italijoje Vera ir jos sutuoktinis, prodiuseris Konstantinas Meladze turi ir savo namus. Anksčiau žvaigždė pasakojo, kad jos vyras su vaikais iš pirmosios santuokos yra Kijeve, kuriame dėl rusų apšaudymų yra priverstas slapstytis nuo bombų.

Unian.net skelbia, kad V. Brežneva ne kartą viešai pasmerkė Putino režimą ir karą gimtojoje Ukrainoje. Jos kolegės Ani Lorak ir Svitlana Loboda tyli, bijodamos dėl savo tolimesnės karjeros Rusijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės