25 metų atlikėja žurnalo „Seventeen“ vasario mėnesio numeryje per interviu sakė: „Myliu ne tik vyrus. Myliu žmones. Lytis visai nesvarbu. Svarbiausia žmogaus, su kuriuo esi, siela“, skelbia femalefirst.co.uk.

Šviesiaplaukė gražuolė prisipažino norinti atvirai kalbėti apie savo seksualinę orientaciją tam, kad padrąsintų kitus, patiriančius patyčias vien dėl to, kad yra kitokie. Moteris tvirtina, jog dar viena jos atvirumo priežastis – noras palaikyti brolį, kuris mokykloje dėl kalbos sutrikimų nuolat patiria psichologinį smurtą.

„Tiesiog noriu palaikyti visus patyčias patiriančius gėjus, lesbietes ir lytį pakeitusius asmenis, taip pat padrąsinti savo mažąjį broliuką. Jam 13 metų, iš jo mokykloje nuolat tyčiojasi, nes jis mikčioja. Netoleruoju žmonių, kurie linksminasi žemindami kitus“, - teigia dainininkė.

Anksčiau Kesha atskleidė, jog itin didelio populiarumo susilaukusi jos daina „Supernatural“ buvo įkvėpta paranormalios erotinės patirties.

„Parašiau dainą „Supernatural“. Ji kalba apie mano patirtį su antgamtinėmis jėgomis, tačiau mano patirtis seksualinė. Turėjau keletą tokių patirčių su antgamtinėmis jėgomis... Tikrai nežinau jo vardo! Jis buvo vaiduoklis! Esu atvira tokiems dalykams“, - pasakojo dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)