Mykolas Orbakas (santuoka truko nuo 1969 iki 1973 m.)

Cirko artistas iš Lietuvos tapo pirmuoju oficialiu dainininkės vyru, su kuriuo ji santuokoje gyveno ketverius metus. Ši pažintis įvyko aukštojoje estrados ir cirko mokykloje. Įdomu pastebėti, kad pirmojo A. Pugačiovos vizito į artistų kalvę išvakarėse buvo išburta, kad būtent ten ji sutiks vyrą, kuris taps jos sutuoktiniu. Taigi šiai pranašystei buvo lemta išsipildyti, rašo life.ru.

Ištekėjusi už M. Orbako ji tapo Orbakiene, tačiau scenoje prisistatydavo mergautine pavarde. Santuokoje su šiuo vyru gimė dukra Kristina. Buvęs A. Pugačiovos vyras komentuoti šią santuoką nepageidavo ir nepageidauja.

Pavelas Slobodkinas (kartu buvo nuo 1974 iki 1975 m.)

Ne ką mažiau žinomas už A. Pugačiovą vyras atliko vieną svarbiausių vaidmenų jos gyvenime. 1966 m. talentingas muzikantas subūrė kolektyvą „Veselyje rebiata", kuris vėliau padėjo primadonai tapti tikra žvaigžde. Šio kolektyvo dalimi spėjo pabūti ne tik ji, bet ir Aleksandras Gradskis, Aleksandras Buinovas ir Aleksejus Glyzinas. Būtent šiame projekte P. Slobodkinas sukūrė garsiąją dainos „Arlekinas" aranžuotę, kurios atlikimas nepaliko abejingų visoje Rytų Europoje.

Deja, praėjus vos porai metų tiek kūrybiniai, tiek ir romantiniai santykiai išblėso. Kalbama, kad kartą norėdamas suvaldyti karštą A. Pugačiovos būdą P. Slobodkinas jai trenkė, o tuo metu 27-metė dainininkė mylimąjį paliko.

Aleksandras Stefanovičius (santuoka truko nuo 1976 iki 1980 m.)

Režisierių iš Leningrado A. Stefanovičių ir A. Pugačiovą 1976 m. rudenį supažindino poetas Leonidas Derbeniovas. Vėliau ji už šio vyro ištekėjo – tai buvo antroji primadonos santuoka. Su A. Stefanovičiumi santuoka truko trejus metus. Neseniai režisierius nufilmavo 12 dalių serialą „Kuraž", kurio pagrindu tapo to paties pavadinimo jo parašytas romanas. „Alai teko ryškus, bet trumpas epizodas nuostabiame ir siautulingame mano gyvenime", - yra prisipažinęs jis.

Jevgenijus Boldinas (santuoka truko nuo 1985 iki 1993 m.)

Išvaizdus vyras su įspūdinga šukuosena rūpinosi A. Pugačiovos koncertų reikalais ir buvo jos prodiuseris, tačiau profesiniai santykiai neilgai trukus peraugo į romantinius, o vėliau virto vedybiniais. Santuokoje su šiuo vyru scenos primadona nugyveno palyginti nemažai – net aštuonerius metus. Po skyrybų su. J. Boldinu ji atliko dainą „Stipri moteris". Šis vyras taip pat pasirašė sutartį su A. Pugačiova ir jau penkerius metus apie buvusią sutuoktinę visiškai nekalba.

Vladimiras Kuzminas (susitikinėjo nuo 1986 iki 1988 m.)

Ryškiu ir įsimintinu puslapiu A. Pugačiovos gyvenime tapo aistringas romanas su talentingu muzikantu V. Kuzminu. Kai susipažino su primadona, jis jau buvo gerai žinomas muzikantas, kurio dar nerodė televizija. V. Kuzmino grupės „Dinamik" įrašus A. Pugačiovai parodė jos garso režisierius Aleksandras Kaljanovas. Ji panorėjo susitikti su roko muzikantu asmeniškai, todėl apsilankė jo koncerte. Pasirodymas paliko A. Pugačiovai neišdildomą įspūdį, o visas po to sekusias dienas Leningrade jiedu jau praleido kartu. Deja, dviejų žvaigždžių romanas nebuvo ilgas ir po metų istorija jau buvo baigta.

Sergejus Čelobanovas (susitikinėjo nuo 1990 iki 1993 m.)

1991 m. lapkričio mėn. televiziją pasiekė muzikinis vaizdo klipas „Nekviestas svečias", kuriame kartu su A. Pugačiova pasirodė ir atlikėjas S. Čelobanovas, – buvęs boksininkas, dėl savo svajonės atvykęs į Maskvą. Publika su džiaugsmu pasitiko pačių atlikėjų palaikomą mitą apie naujuosius santykius. Buvo aršiai aptarinėjami S. Čelobanovo privalumai ir trūkumai. Tačiau jam nepavyko įveikti šlovės išbandymo ir jis ėmė piktnaudžiauti alkoholiu ir stipresniais stimuliantais. Išsiskyręs su A. Pugačiova jis ilgam dingo iš akiračio ir estradinės scenos.

Filipas Kirkorovas (santuoka truko nuo 1994 iki 2005 m.)

Šiuo metu pelnytai tituluojamas rusiškos populiariosios muzikos karaliumi F. Kirkorovas kadaise žengdamas tik pirmuosius žingsnius karjeros keliu gražiai ir ilgai siekė primadonos dėmesio. A. Pugačiova ir F. Kirkorovas visiškai netikėtai susituokė 1994 m. kovo mėn. Sankt Peterburge, kur vyko jo gastrolės. Pasus garsiai porai asmeniškai įteikė miesto meras Anatolijus Sobčiakas, o įrašą apie santuoką A. Pugačiovos dokumente teko daryti puslapyje, skirtame vaikams, nes šeiminės padėties dalyje laisvos vietos tiesiog nebebuvo. A. Pugačiovos ir F. Kirkorovo santuoka truko 11 metų.

Maksimas Galkinas (santuoka trunka nuo 2011 m. iki dabar)

Įdomu pastebėti, kad su M. Galkinu A. Pugačiovą 2001 m. liepos mėn. supažindino tuometinis jos vyras F. Kirkorovas. Lemtingas susitikimas įvyko Vitebske, festivalyje „Slavianskij bazar". Būtent ten buvo surengtas debiutinis solinis M. Galkino koncertas, o A. Pugačiovai teko vertinimo komisijos pirmininkės pareigos. Anot M. Galkino, tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio, tačiau laikui bėgant jausmai vis dėlto nugalėjo visas kliūtis. Prieš pusantrų metų su surogatinės motinos pagalba sutuoktiniai susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Hario ir dukters Lizos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)