„Jeigu turėčiau vaikų, jie manęs nekęstų. Galiausiai jie Oprah laidoje pasakotų apie mane, nes dėl darbo mano gyvenime kam nors būtų tekę kentėti – ir jie būtų tos aukos“, - atvirauja 59 metų moteris.

O. Winfrey, kuri, būdama 14 metų susilaukė kūdikio, išgyvenusio vos kelias savaites, teigia, jog jos požiūris į vaikus nesikeičia jau seniai, tačiau jos vaikystės laikų geriausia draugė Gayle King (moterys artimai bendrauja ir dabar) puoselėjo visas kitas viltis ir svajones.

„Gayle (ji augina du vaikus) buvo iš tų mažų mergaičių, kurios jau septintoje klasėje žinojo savo būsimųjų vaikų vardus. Kol ji svajojo apie gausią šeimą, aš norėjau būti kaip Martinas Lutheris Kingas“, - per interviu sakė pokalbių laidos vedėja.

Viena iš turtingiausių pasaulio moterų, kuriai sausį sukaks 60 metų, taip pat apskleidė kurpianti planus, kaip sulėtinti savo karjeros tempą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)