Dalies rusų nuomone, M. Galkinas pernelyg aštriai pakomentavo karą Ukrainoje ir faktiškai prarado galimybę dirbti gimtojoje šalyje: pasigirdus jo pilietinei pozicijai, nedelsiant buvo nutrauktos visos reklamos ir televizijos projektų vedėjo sutartys. Todėl pora nemato reikalo skubėti iš Izraelio.

M. Galkinas gal ir džiaugtųsi sugrįžęs, bet dabar jo laukia turas po kitos šalies miestus. Daugelis mano, kad pora gali taip niekada ir negrįžti. Pavyzdžiui, Ksenija Sobčiak atvirai pareiškė, kad „Galkinas sudegino visus tiltus“.

Savo nuomonę išsakyti nusprendė ir garsus muzikos kritikas Artūras Gasparianas, ne vienerius metus besibičiuliaujantis su primadona ir jos vyru. Jis žino garsenybių problemas ir rūpesčius, žino, kas vyksta jųdviejų šeimoje.

„Vargu ar esant tokiai situacijai verta tikėtis Pugačiovos ir Galkino sugrįžimo į Rusiją. Nemanau, kad jiems uždraustų, jie gali atskristi, bet aplink juos sukurta psichologinė ir informacinė atmosfera tikriausiai nesukels noro bristi į tą purviną ir klampų liūną“, – sakė kritikas.

Pastaruoju metu sklando gandai apie neva parduodamą garsiąją A. Pugačiovos ir M. Galkino pilį, stovinčią Griazės kaime. Įvardijama netgi kaina – 1 mlrd. rublių. Tiesa, tokio sandorio tikslingumu abejoja ne tik specialistai, bet ir dainininkės šeimos nariai. Neseniai Nikita Presniakovas leido suprasti, kad didžiulis močiutės ir jos vyro namas – neparduodamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją