Princas Harry pasekė brolio pavyzdžiu ir savo išrinktajai Meghan Markle padovanojo ypatingą žiedą, kurį, kaip paaiškėjo, princesė gavo dovanų kaip pamainą sužadėtuvių žiedui po skyrybų su princu Charlesu 1996 metais.

Diana, kuri tragiškai per avariją žuvo 1997 metais, žiedą gavo iš savo geros bičiulės Lucios Flechaos de Limos – buvusio Brazilijos ambasadoriaus Didžiojoje Britanijoje žmonos.

Lucia „žiedą nupirko kaip pamainą sužadėtuvių žiedui, kurio po skyrybų Diana mūvėti nebenorėjo“, „The Daily Mail“ rašo žurnalistas Richardas Kay.

„Žiedą puošiantis akvamarinas atkeliavo iš tos pačios Brazilijos kasyklos, iš kur šie brangakmeniai keliauja ir karalienei“, – teigia jis.

37 metų Meghan pirmą kartą žiedą viešai pademonstravo kartu su 34 metų Harry vykdama į vakarėlį, surengtą princo Charleso.

Anot R. Kay, M. Markle žiedą mūvės ir per 16 dienų truksiančią kelionę po Australiją, Fidžį, Tongą ir Naująją Zelandiją. Princo Harry žmona pirmąją viešnagės Sidnėjuje dieną buvo įsisegusi Dianai priklaususius auskarus ir pasipuošusi jos auksine apyranke.

Williamas ir Harry paveldėjo gausią mamos papuošalų kolekciją, tačiau viešumoje kol kas buvo galima pamatyti tik labai nedidelę jos dalį. Dabar, kai abu princai sukūrė šeimas ir aktyviai kartu dalyvauja viešuose renginiuose, tikimės pamatyti daugiau ypatingų Dianos juvelyrinių dirbinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)