Nuotraukoje matyti, jog Madonna sėdi ant kėdės vienoje rankoje laikydama baltus nėriniuotus apatinius. Po nuotrauka dainininkės bičiuliai iš pramogų pasaulio pareiškė palaikymą dėl paviešintos nuotraukos.

„Aš taip pat ką tik įstojau į šį koledžą“, – rašė atlikėja Katy Perry.

Aktorė Debi Mazar pridūrė: „Ir toliau užsiimk savo reikalais“.

Kiek anksčiau Madonna nusifotografavo dėvėdama nėriniuotus apatinius drabužius. Tąkart Madonna prisipažino, jog jai bus atliktas regeneracinis gydymas.

„Pagaliau man bus atliktas trūkstamos kremzlės regeneracinis gydymas. Jei tik galėčiau, šokinėčiau po 8 mėnesius trukusio skausmo. Palinkėkite man sėkmės!”, – rašė Madonna.

Regeneracinė medicina yra naudojama siekiant skatinti žmogaus ląstelių, audinių ar organų gijimą, atkurti normalią jų funkciją.

Madonna pasaulinio turo „Madame X“ metu kovojo su kelio ir klubo skausmais. Kiek anksčiau ji buvo pastebėta vaikščiojant su lazda, taip pat buvo atšaukusi 14 pasirodymų.

Visai neseniai atlikėja tvirtino, jog persirgo koronavirusu. Jai buvo atliktas Covid-19 antikūnų testas, rezultatai buvo teigiami.

Kovai su Covid-19 Madonna paskyrė 1,1 mln. JAV dolerių.

„Džiaugiuosi, jog esu viena iš tų, kurie suteikė paramą ieškoti vaisto nuo koronaviruso. Ir tiems, kurie tik skaito skandalingas antraštes vietoje to, kad ieškotų būdo, kaip ištirti šį virusą – šiuo metu aš nesergu. Kai testas dėl antikūnų yra teigiamas, tai reiškia, jog jūs esate persirgę juo. Aš susirgau turo Paryžiuje pabaigoje, prieš 7 savaites”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)